StoryEditorOCM
ViralOBJAVILI I FOTKE

Sjećate se Mike i Gibe iz Big Brothera? Više nisu muškarci, promijenili su spol, a i prezime. Evo kako se sada zovu

Piše SD
21. veljače 2023. - 12:08

Svi pratitelji sezone "Big Brothera" u kojoj se natjecala legendarna obitelj Vasić, dobro se sjećaju njihovih sinova, Gibe i Mike.

Braća blizanci iz romske obitelji iz Male Plane kod Prokuplja, osim u "Big Brotheru", natjecali su se i u srpskoj "Zadruzi", a kako ekskluzivno javlja tamošnji Kurir - promijenili su spol!

Giba i Mika sad se, ako je vjerovati pisanjima, zovu Ivana i Ana Nikolić.

Tu nije kraj vijestima, jer jedan od njih, danas Ivana, se i vjenčala pred matičarem, javlja Kurir. Njen izabranik je Nijemac, a građansko vjenčanje je obavljeno u petak, 17. veljače, prisustvovali su samo članovi najuže obitelji.

FOTOGRAFIJE MLADENACA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Kako je Kuriru prenijela matičarka u blačkoj općini koja ih je vjenčala, Ivana Nikolić je imala dokumente kao žena, te je mogla sklopiti brak s Nijemcem, a s njima je bio i prevoditelj. 

image

Jedan od blizanaca s majkom radom u "Big Brotheru"

RTL Screenshot

Mladi bračni par se za nekoliko dana vraća u Njemačku, gdje žive i rade. Ekipa Kurira ih je željela posjetiti u njihovom domu u Maloj Plani, ali, kako se navodi, nikoga nije bilo kod kuće.

Rade i Rada Vasić inače imaju šestero djece, a najmlađi su upravo jednojajčani blizanci Dragutin zvani Giba i Miroslav zvani Mika, koji su s roditeljima ušli u BB kuću. Obojica su frizeri za žene.

Tata Rade je zbog posla otišao u Njemačku, gdje i danas dio obitelji Vasić živi. Rade zarađuje i kao glazbenik, svira sa svojim bendom "Crni Gavrani" po kavanama.

image

Mika i Giba s majkom Radom u BB-u pokazuju kako se tverka

RTL Screenshot

Rada je domaćica, koja je ranije radila u policiji kao čistačica. Blizanci kao i njihovi roditelji, Rade i Rada, proslavili su se diljem regije sudjelovanjem u realityjima, njihove izjave su postale kultne i ušle u tv anale. 

Svi pamte trenutak iz big Brothera kad je Splićanka Steffani završavajući svoj monolog rekla gospođi radi: "Kužiš?", a ova uzvratila: "Sve ja kružim!", što je citirano mjesecima.

FOTOGRAFIJE MLADENACA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

20. travanj 2024 03:20