StoryEditorOCM
ViralBRIŠU SE I SLIKE

Severina i Igor Kojić više se ne prate na Instagramu: je li društvena mreža konačno potvrdila da je među njima kraj?

Piše PSD
5. srpnja 2021. - 13:37

Pjevačica i suprug dulje vrijeme imaju zahlađene odnose na društvenim mrežama, a sada su i definitivno prekinuli virtualni odnos, zbog čega su još jednom krenula nagađanja o tome u kojoj je fazi njihova veza.

Severina i Igor Kojić već dugo vremena ne pojavljuju se zajedno ni u stvarnosti, ni u virtualnom svijetu društvenih mreža. Supružnici su sada napravili još jedan korak zbog kojeg se može zaključiti da su prekinuli odnos, naime pjevačica nekadašnji nogometni menadžer prestali su se pratiti na Instagramu, piše Gloria.

Na toj su društvenoj mreži često dijelili zajedničke fotografije, izjavljivali si ljubav i podršku. Dok je Igor u doba najveće zaljubljenosti na toj društvenoj mreži pratio samo Seve, s vremenom se broj profila koje prati povećao sada ih je 25, no među njima nema Severine.

Pjevačica, pak, na Instagramu ne prati nikog.

Osim profila koje prate Igor i Severina pročistili su i objave. On je uklonio sve zajedničke fotografije. Seve, pak, nije brisala fotografije koje je objavljivala u prošlosti, no posljednju fotografiju s Igorom objavila je davnih dana. Početkom veljače 2020. kada su zajedno prisustvovali otvorenju manifestacije Rijeka 2020. kojom je taj grad postao Europska prijestolnica kulture.

Svatko na svojoj strani Jadrana

Igor je na Instagramu dosta aktivan, u Instagram storijima pokazuje kako se zabavlja u Crnoj Gori gdje je čest gost nekoliko omiljenih restorana u Kotoru. Posljednja Severinina objava je niz fotografija iz Splita, prije toga je pratiteljima pokazala kako je uživala na odmoru na Plitvičkim jezerima.

Ako je suditi prema najnovijim trendovima, koje današnji ljubavni parovi prate, onda prekid kontakta na društvenim mrežama, kao i brisanje zajedničkih fotografija, gotovo sigurno znači i prekid veze. Nedavno je istu stvar napravila Jelena Katarina Kapa, sada već bivša djevojka Joška Lokasa. To je učinio i naš nogometaš Šime Vrsaljko, obrisavši s Instagrama sve zajedničke fotografije sa suprugom Mateom. Istu stvar učinila je i pjevačica Andrea Šušnjara koja je uklonila sve zajedničke fotografije sa sedam godina mlađim dečkom, Markom Juričićem, sa svog Instagram profila. 

24. travanj 2024 02:33