StoryEditorOCM
ViralATRAKTIVNA MANEKENKA

S njim je bila i u Zadru! Bivša djevojka teniske zvijezde Zvereva rodila djevojčicu i poručila: "Nikada neće vidjeti ni bebu niti mene!"

Piše JL
13. ožujka 2021. - 15:30

Bivša djevojka tenisača Alexandera Zvereva (23), Brenda Patea (27) na svojem je profilu na Instagramu objavila da je postala majka.

- 11. 3. blagoslovljeni smo Maylinim dolaskom - napisala je atraktivna njemačka manekenka u postu uz fotografiju na kojoj za ruku drži malenu djevojčicu.

Zverev, koji se trenutno nalazi u Meksiku, zasad, nije komentirao sretni događaj.

Njemačka manekenka i trenutno sedmi tenisač svijeta prekinuli su krajem kolovoza prošle godine, dva mjeseca nakon što su zajedno bili na Adria Touru u Zadru. Na tom turniru, koji je ostao upamćen po tome što je u Zadru buknula zaraza koronavirusom, činilo se da paru cvjetaju ruže. Uživali na jahti, objavili mnoštvo fotografija lijepih zajedničkih trenutaka i šetali gradom. Prekid je šokirao mnoge, no još veći šok izazvala je Brenda krajem listopada 2020. godine.

Objavila je da je trudna, ali i jasno izrekla da ne želi da dijete odgajati s teniskom superzvijezdom. Rekla je da Zvereva ne želi ni vidjeti, a kamoli s njim dijeliti skrbništvo nad djetetom.

- Trudna sam 20 tjedana i očekujem bebu s Aleksom. Imali smo različite poglede na život i zbog toga smo se rastali. Svako tko živi sa sportašem mora da se pokoriti tom drugačijem načinu života - rekla je tada za njemački list Bild.

- Za mene ne dolazi u obzir da odgajamo dijete zajedno!

Manekenka je tada otkrila i da dijete nije bilo planirano.

image
Brenda Patea
Instagram

U siječnju ove godine, Zverev je u nekoliko intervjua izjavio da ne može dočekati da postane otac te da se, iako on i Brenda više nisu zajedno, veseli roditeljstvu.

Njegove izjave ona nije baš najbolje primila, rekavši da su smiješne, da tenisač laže i glumata te da od prekida nisu imali nikakav kontakt. Vrijeme će pokazati hoće li roditelji, zbog malene Mayle, uspjeti riješiti svoje nesuglasice i probleme.

- Nismo planirali djecu, ali ću učiniti sve da ono odrasta u harmoničnom okruženju, u dobroj sam poziciji da ga mogu sama odgajati – rekla je Brenda, traženi model o kojem pišu mediji širom svijeta.

Podsjetimo, još jedna Zverevljeva bivša djevojka Olja Šaripova optužila je Sašu da je nasilnik. Prvo je pričala kako ju je tenisač davio, gurao i maltretirao, ali je sada u potresnoj ispovijesti za racquetmag otišla korak dalje i ispričala je priču kako ju je Zverev i tukao.

23. travanj 2024 13:06