StoryEditorOCM
ViralUSPJEŠAN PAR

Rita Ora ima novog dečka: u Sidneyu viđena s oskarovcem Taika Waititijem kako se ludo provode u društvu najvećih zvijezda

Piše PSD
27. travnja 2021. - 16:56

Strani mediji ne prestaju brujiti. novom zvjezdanom paru nakon što su viđeni u noćnom izlasku u Sidneyu u Australiji. Pjevačica kosovskih korijena Rita Ora i redatelj Taika Waititi slikani su kako se grle, a nakon toga je otkriveno da se potajno viđaju već neko vrijeme.

Izvori bliski paru su potvrdili da 45-godišnji redatelj i 30-godišnja pjevačica uživaju u zajedničkim druženjima i da ih se moglo vidjeti svugdje po gradu kroz proteklih mjesec dana.

"Oni su par od početka ožujka, ali stvari nisu htjeli otkrivati javnosti. Međutim, svi njihovi prijatelji znaju za vezu - stvarno su zaljubljeni," rekao je izvor za The Sun.

Rita se u Sidney nakratko preselila kako bi snimala njihovu inačicu glazbenog showa The Voice i ondje je upoznala svog sadašnjeg dečka. Prve fotografije koje otkrivaju novi par slikane su dok su u društvu glumca Chrisa Hemswortha, njegove supruge Elze i Matta Damona izlazili iz privatnog aviona u Sydneyu nakon putovanja na Zlatnu obalu.

Glumci se zabavljaju u pauzama od snimanja novog nastavka filma 'Thor' u kojem glumi i Russell Crowe s kojim je Rita primijećena u vožnji biciklom.

Rita je objavila niz slika uz koje je napisala: “Dobar provod, uspomene, random stvari i ljudi koje volim.” Na jednoj fotografiji je u zagrljaju muškarca kojemu se ne vidi lice, ali se da pretpostaviti da je riječ o Taiki.

Obožavatelji su također primijetili Ritu i Taiku u baru Big Poppas u ulici Oxford Street u Sydneyu dok je Instagram profil koji objavljuje poruke fanova koji budno prate zvijezde Deux Moi podijelio kako nisu skidali ruke jedno s drugoga. Prije toga viđeni su zajedno već u ožujku na modnoj reviji, ali tada nitko nije slutio da je riječ o novom ljubavnom paru već samo prijateljskom izlasku.

Rita je sa svojim posljednjim dečkom Romainom Gavrasom prekinula nedugo nakon što se uputila u Australiju na snimanje, a Taika se 2018. sporazumno rastavio od supruge Chelsea Winstanley s kojom ima dvije kćeri nakon sedam godina braka.

Taika Waititi je Oscara dobio za najbolji adaptirani scenariji prije dvije godine za film 'Jojo Rabbit' kojega je režirao i u kojemu je glumio Hitlera.

19. travanj 2024 10:20