StoryEditorOCM
ViralO TOME SE PRIČA

Pokos ‘žestoko‘ o Peci: ‘Imao je samo 19 godina kad je i mene pokušao šarmirati! Njegovo ponašanje tipično je za mnoge oženjene u Dalma­ciji...‘

Piše Mozaik SD
1. studenog 2022. - 12:00

- Pomalo je zabrinjavajuće, a istodobno komično i tužno, što se hrvatski mediji i javnost posljednjih tjedan dana intenzivno bave ljubavnom aferom i razvodom jednog poluanonimnog pjevača koji je stekao određenu lokalnu slavu i ne sluteći da će mu njegova preljubnička prpošnost priskrbiti mnogo veću - napisala je Vlatka Pokos u svojoj kolumni za Story.

image

O preljubničkoj aferi Marka Pecotića Pece ne prestaje se pričati.

Saša Burić, Tom Dubravec/Cropix, Arhiva

Gotovo je nemoguće ne zapitati se što ga je nagnalo na to? Usuđujem se pretpostaviti da su možda isplivale neke kompromitirajuće fotografije (navodno se zaneseni preljubnici nisu pretjerano skrivali) i Romeo se našao pred zidom misleći da će spasiti situaciju javnim priznanjem. Međutim, cijeloj neugodnoj situaciji nije pridonijela činjenica što je riječ o ‘obiteljskoj’ prijateljici koja se intenzivno družila sa sada već bivšom suprugom.

Romea iz ove priče, ne biste vjerovali, poznajem dugi niz godina, od njegova sudjelovanja na Izboru za Mistera u emisiji koju sam vodila. Imao je samo 19 godina i već u toj nježnoj dobi pokazivao je karakteristike dalmatinskoga galeba, pokušavajući šarmirati i moju malenkost jamicama na obrazima.

image

Vlatka Pokos

Biljana Blivajs/Cropix

Imala sam ga prilike susretati i kasnije u nekim prigodama i nije mi nikad izgledao kao neki vjeran i pouzdan tip, ali, znate kako se kaže, žena uvijek posljednja dozna. Uostalom, njegovo ponašanje bilo je tipično za mnoge oženjene muškarce u Dalma­ciji (i šire) koji redovito izlaze bez svojih boljih polovica i uživaju u životu.

Ne mogu ni zamisliti kako izgleda život sudionika ove ljubavne i obiteljske drame u malenom i patrijarhalnom Splitu; meni su se cijela Hrvatska i regija činile kao maleno, zlonamjerno selo. Stoga im želim puno snage i razuma u ovoj situaciji. Sve prolazi, čak i dobre stvari - zaključila je Pokos.

19. travanj 2024 06:57