StoryEditorOCM
ViralLJUBAVNI PAR

Otkriveno s kim ljubuje finalist ‘Života na vagi‘: U sretnoj je vezi sa Slavonkom iz prošle sezone

Piše JL
7. prosinca 2020. - 20:40

Nakon što smo prije nekoliko dana ekskluzivno saznali kako se pobjednik netom završene sezone "Života na vagi" čije je finale u subotu gledalo više od 700 tisuća Hrvata, Matej Petrović zaljubio u asistenticu showa Anju Glavaš, doznajemo da se rodila još jedna ljubav između sudionika ove popularne emisije.

Jedan od finalista, Dominik Kračun (23), zvani Dodo, koji je osvojio drugo mjesto, već je neko vrijeme u vezi s kandidatkinjom iz prošle sezone Anom Žderić (22). Iako smo Dominika zamolili za komentar do zaključenja pisanja ovog teksta nije nam odgovorio. Ipak, da je u sretnoj vezi, dao je naslutiti u samom finalu kad je voditeljici Marijani Batinić rekao da se zaljubio, piše Slobodna Dalmacija.

- Ne, nije ni iz pekare ni crvenokosa nego je jako divna osoba i meni to puno znači. U ovoj godini sam ostvario tri velike tri pobjede. Produžio sam si život 10 do 15 godina, to mi je najveća pobjeda. Drugo, saznao sam da ću postati ujak i treće zaljubio sam se, priznao je ovaj Slavonac rodom iz Županje.

Njegovu najnoviju fotografiju na Instagramu gdje u finalu showa pozira u elegantnom odijelu Ana je označila srcima, na što im je trener Edo poslao poljubac i napisao: "Preočiti ste!"

Dominik je u "Život na vagi" ušao sa 162,6 kilograma, a nakon tri mjeseca u izolaciji i dva mjeseca boravka kod kuće, izgubio je čak 67,8 kilograma, odnosno 41,7 posto tjelesne mase. Višak kilaže stvarao mu je razne probleme, ponajviše to što nema djevojku. Tijekom školovanja bio je žrtva nasilja zbog čega se naučio kontrolirati osjećaje i bijes. Od rođenja je astmatičar i bronhitičar, prije tri godine preživio je i tešku tahikardiju srca.

- S gubljenjem kilograma povećalo mi se samopouzdanje i moram priznati da sam, čim sam izašao iz kuće, našao pravu ljubav koju sam tražio do sada i jako sam sretan zbog toga, komentirao je Dodo u najnovijem intervjuu za RTL.

Njegova djevojka Ana, također Slavonka iz mjesta Nijemci pokraj Vinkovaca, odnedavno ne prestaje dobivati komplimente na račun izgleda. Bila je jedna od najmlađih kandidatkinja četvrte sezone "Života na vagi". U vilu realityja ušla je sa 139,9 kilograma i izašla sa 102,3. Nastavila je vježbati te paziti na prehranu i nakon izlaska iz kuće, a na velikoj transformaciji i dalje dobiva brojne čestitke.

- Gubitak majke najviše je utjecao na dobivanje kilograma, to me jako pogodilo i nakon toga sam počela zanemarivati sebe, rekla je prošle godine uoči ulaska u show. Sve do tog trenutka nije bila motivirana za gubljenje na težini jer se već bila pomirila sa svojim izgledom i s činjenicom da nikad neće biti mršava.

- Pronašla sam sebe i ponosna sam jer sam se odlučila na taj gigantski korak u životu dopustivši da se promijenim na bolje, kazala je nedavno Ana.

19. travanj 2024 12:39