StoryEditorOCM
ViralNEIZMJERNA TUGA

Otac Vidoja Ristovića otkrio što je uzrok njegove smrti: Moram reći da on nije umro tijekom odnosa! Ne skrnavite! Danas su došli nalazi obdukcije

Piše Mozaik SD
10. svibnja 2022. - 14:12

Otac pokojnog Vidoja Ristovića, Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof, ispričao je detaljno od čega je umro njegov voljeni sin, a prenosi nova.rs.

"Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam se kida! Nije primjereno ni da se drugi, a kamoli ja, bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće.

Moram reći da moj sin nije umro tokom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo uspred respiratorne insuficijencije, koja je prouzročila popuštanje rada srčanog mišića“ - izjavio je za srpske medije Viktor Ristović.

image

Vidoje i Nikolina često su odmarali na Hvaru

Damjan Tadić/Cropix


Zamolio je novinare:

"Molim Vas ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dvije divne kćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru!“.

Obitelj poznatog srbijanskog povjesničara umjetnosti i kolekcionara, te supruga Nikoline Pišek, objavila je i kad će biti održan sprovod.

"Neizmjerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44.godini života. Obavještavamo rođake i prijatelje da će se opijelo održati 12. svibnja 2022. godine na Novom groblju u 14:30 sati.".

Suprug hrvatske voditeljice Nikoline Pišek preminuo je u salonu za masažu, piše nova.rs.

Vidoje je navodno bio u salonu na masaži strujom, prenosili su tamošnji mediji.

Vidoje Ristović je, podsjećaju mediji, bio u braku prije Nikoline, a iz njega ima stariju kći Mateu, danas 12-godišnjakinju.

U tom je braku bio do 2011. godine, kada je, kako se pisalo, ostavio suprugu zbog glumice Katarine Radivojević.

Vidoje je s Katarinom bio u vezi kada je ona počinjala glumačku karijeru u SAD-u, i često je ondje boravio s njom.

Međutim, veza nije opstala, a Katarina je jednom prilikom rekla da je razlog njihovoh prekida bila upravo razdvojenost, prenijeli su ranije mediji.

Godinu dana kasnije, na ljeto, Vidoje je upoznao Nikolinu u Dubrovniku, pa su se opet sreli u Crnoj Gori. Ubrzo je počela njihova romansa.

 

18. travanj 2024 11:08