StoryEditorOCM
ViralSMANJENA MONARHIJA

Objavljen novi portret britanske kraljevske obitelji: svi se pitaju gdje su Meghan i Harry?

Piše MOZAIK SD
2. listopada 2022. - 12:03

Na službenim profilima britanske kraljevske obitelji osvanuo je novi službeni portret kralja Charlesa sa suprugom Camillom, te  princem i princezom od Walesa, Williamom i Catherina. Fotografija je snimljena dan uoči sprovoda kraljice Elizabete II., kada je Charles III. u Buckinghamskoj palači organizirao prijem za šefove država koji su stigli na njezin posljednji ispraćaj.

"Njihova Veličanstva kralj i kraljica s kraljevskim Visočanstvima princem i princezom od Walesa. Snimljeno u Buckinghamskoj palači 18. rujna, snimio Chris Jackson", stoji u opisu fotografije koja je već prikupila preko 700 tisuća lajkova na Instagramu. 

Nekoliko trenutaka nakon što je nastala ova fotografija, održali su prijem za svjetske čelnike koji su u London došli na sprovod. Iza njih se nalazi portret Georgea III., koji je kupio Buckinghamsku palaču s namjerom da mu to postane utočište. 

Svi se pitaju što je s Meghan i Harryjem, ali za sada iz palače nema odgovora.Britanski mediji naglašavaju da i ova fotografija prikazuje "Charlesovu smanjenu monarhiju na djelu". Naime, novi kralj se već godinama zalaže za to da samo manji broj članova najuže kraljevske obitelji bude financiran iz javnog proračuna. 

25. travanj 2024 01:55