StoryEditorOCM
ViralPONOSNA MAMA

Nikolina Ristović objavila prve fotografije nakon smrti supruga, kćerkica Una joj je vratila osmijeh na lice

Piše Ines Stipetić/JL
12. lipnja 2022. - 13:47

Voditeljica je prošlog mjeseca izgubila supruga Vidoja, koji je iznenada preminuo. Malena Una otplesala je svoju prvu baletnu predstavu, a Nikolina je poručila da bi i tata bio ponosan, piše Jutarnji list.

Nikolina Pišek Ristović prvi put se javno oglasila nakon smrti supruga Vidoja. Ovaj put razlog je bio puno sretniji. Voditeljica je naime, objavila fotografije njihove petogodišnje kćerkice Une sa završne baletne priredbe.

Iako život ide dalje, nema sumnje da će Nikolina svoju bol pred kćerkicom sakriti koliko može i pružiti joj sretno djetinjstvo kakvo zaslužuje. Nije lako ostati bez roditelja u tako nježnoj dobi, no Una uz podršku mame svoje obaveze ispunjava i dalje uživa u životu koliko može. Posljednji Nikolinin post na Instagramu bio je pretužan i u njemu je otkrila koliko joj je teško što je njezina miljenica ostala bez tate koji ju je obožavao.

"Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. ..samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života.I hvala ti na svakom od njih.

Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…"

A nakon Vidojeve smrti samo je izjavila, "Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala provesti život. Sve ostalo mi je sada apsolutno nebitno".

Od njegove smrti nije se oglašavala niti bilo što komentirala, a ovaj post razveselio je njezine prijatelje jer je to znak da se zahvaljujući Uni, Nikolina koja još uvijek nosi crninu, polako vraća u život, objavio je Jutarnji list.

18. travanj 2024 01:21