StoryEditorOCM
ViralKAKVA TRANSFORMACIJA

Nekadašnji ‘Živi Ken‘, sada je postao ‘Barbie‘: Ovu ovisnicu o plastičnim operacijama morate vidjeti; sada želi da joj prvoj transplantiraju maternicu

Piše Mozaik SD
23. listopada 2022. - 08:24

Jessica Alves, djevojka koja je nekada bila muškarac s nadimkom ‘živi Ken‘, šokirala je javnost svojom najnovijom transformacijom.

Naime, na najnovijim fotografijama paparazzija lice djevojke izgleda potpuno izdeformirano, piše Žena.

Nekadašnji Rodrigo Alves bio je poznat u javnosti zbog svojim bezbrojnim estetskim operacijama kojima se konstantno ‘uljepšavao‘ i mijenjao svoj izgled. Ova, sada žena, nije odustala od operacija ni kada su joj mogle ugroziti život, izvadio je kosti, ugradio silikone i kojekakve umetke...

Nedavno se Jessica ponovno upustila u operaciju zatezanja lica, a rezultati kojima je ona zadovoljna, izgledaju u najmanju ruku - uznemirujuće, piše Žena.

image
Backgrid Uk/Profimedia

Ova djevojka zbog operacija ne može disati kroz nos i ima samo 20 posto želuca, zbog čega njezino tijelo izgleda ekstremno neproporcionalno.

Jessicu su paparazzi uhvatili na aerodromu, kada se vraćala u rodni Brazil. Odjevena izazovno i raskošno, s licem punim šminke, Jessica je plijenila pažnju, a napravila je i nekoliko selfieja s fanovima koji su je oduševljeno pozdravljali.

Piše se da je ‘Barbie u nastajanju‘ posjetila Brazil kako bi ugovorila transplantaciju maternice, koju je spominjala već više puta. Ako bi zahvat uspio, Jessica bi bila prva transrodna žena s uspješno transplantiranom maternicom.

image
Backgrid Uk/Profimedia

Iako se njena obitelj ne slaže s tim, Jessica ne odustaje. Nedavno je imala ozbiljne probleme s kožom radi zahvata:

- Koža joj se gnoji na par mjesta - otkrio je Jessicin prijatelj, koji joj je pravio društvo u Azerbejdžanu na beauty zahvatima.

 

 

25. travanj 2024 00:16