StoryEditorOCM
ViralBEAUTY KLASIK

Ne znate kako ovo ljeto nositi pletenice? Na profilu ove Šveđanke dobit ćete inspiraciju i doznati neke zgodne trikove za uistinu upečatljivu frizuru

Piše I. T.
15. lipnja 2020. - 19:18

Pletenice u kosi vječni su beauty klasik, zar ne? Bilo da preferirate riblju kost za teretanu, 'neuredni' stil za plažu, decentnu pletenicu za posao, ili isprepletenu kombinaciju s maramama i modnim dodatcima, s pletenicama rijetko kada možete pogriješiti. 

Kada je riječ o frizurama, online inspiracije zaista ne nedostaje. Koji god da stil preferirate, bespuće interneta ponudit će vam neki novi trik, zamisao ili video uz koji će vaša frizura dobiti potpuno novi izgled, a na temu pletenica, otkrili smo profil dvadesetšestogodišnje Elvire Jonsson iz Švedske koja je baš svojom kosom i tehnikom pletenja pletenica privukla preko četrdeset tisuća pratitelja na društvenim mrežama.

Pletenice su zabavne, no nerijetko imamo problem s provođenjem zamisli u praksu. Na sreću, uz inspirativne slike, Elvira na svome Instagram profilu objavljuje i kratka videa uz koja ćete s minimalno muke i napora svladati tehniku pletenja pletenica. 

Svaka pletenica koju Elvira objavljuje na svome profilu izgleda poput pravog malog umjetničkog djela, a ako strahujete da nemate dovoljno dužine ili gustoće za postizanje Elvirinih rezultata, barem se poslužite nekim od njenih zgodnih i jednostavnih trikova za stiliziranje frizure.

- Još kao curica voljela sam plesti pletenice. Instagram profil pokrenula sam 2014. godine i tada sam se ozbiljnije posvetila kreiranju frizura i pletenju pletenica. U samom početku, čim sam počela objavljivati svoje pletenice, na Instagramu sam dobila jako puno pohvala za svoj rad, rekla je Elvira za portal Bored Panda.

- Sve je započelo samo kao hobi, no s vremenom je postala moja profesija. Obožavam kreativnost koju donosi uređivanje kose i pletenje pletenica, kaže Elvira.

Kada je u pitanju traženje inspiracije, Elvira kaže da je u početku bilo puno lakše istraživati nove stilove frizura, no s vremenom je postalo malo zahtjevnije.

- Ono što obično radim je da krenem raditi najobičniju jednostavnu pletenicu, a zatim na njoj isprobavam nove i zanimljive detalje, objašnjava Elvira.

Inspiraciju za nove pletenice možete potražiti na Elvirinom profilu gdje vas očekuje veliki broj fotografija i videa za lakše savladavanje tehnike pletenja.

24. travanj 2024 00:06