StoryEditorOCM
ViralIZNIMAN NASTUP

Na Rivi će pjevati Seve, ali puno bi Dalmatinaca moglo ‘potegnit‘ put Vukovara: otkriveno tko je zvijezda dočeka! Prvi put u megakarijeri pjeva za Novu: Pozivam sve moje navijače

Piše PSD
8. studenog 2022. - 18:34
Mišinih fanova ima među svim generacijama. Jedni ga vole glazbeno, drugi kao modni detalj, a fenimenološki ga se, kako bilo, ne može ignorirati. Severina je jaka konkurencijaArhiva/Cropix

Na Trgu Republike Hrvatske u Vukovaru će u Novu 2023. godinu Vukovarce i sve posjetitelje Vukovara uvesti hrvatska glazbena legenda Mišo Kovač, otkriveno je u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara.

Uz hrvatsku glazbenu legendu, koji će svoje najveće uspješnice izvesti po prvi u Vukovaru, nastupit će i Ivana Kovač, Bosutski bećari te drugi tamburaški sastavi. 

Pripreme za koncert su već u tijeku, a kako navode, glazbena legenda Mišo Kovač izuzetno se veseli koncertu te susretu sa Slavoncima koji će ga zasigurno dočekati s velikim oduševljenjem.

"Nema sumnje da će koncert biti fantastičan! Tko god je bio u Splitu ili na bilo kojem Mišinom koncertu zna kako to izgleda. Drago mi je da je to ovaj put Vukovar, posebice jer Mišo nikada nije nastupao u Vukovaru, kao što nisam ni ja. Mišo inače ne održava koncerte za novu godine, posebice ne na otvorenome, stoga je jasno kako će ovaj koncert biti zaista nešto posebno!" - ne skriva uzbuđenje Ivana Kovač, koja je pozvala javnost da dođu na spektakl.

image

‘Mišo nikada nije nastupao u Vukovaru, kao što nisam ni ja. Mišo inače ne održava koncerte za Novu, posebice ne na otvorenome, stoga je jasno kako će ovaj koncert biti zaista nešto posebno!‘ - ne skriva uzbuđenje Ivana Kovač

Duje Klarić/Cropix


Gradonačelnik Ivan Penava istaknuo je zadovoljstvo što je u pripremi veliki spektakl za građane Vukovara, ali i sve njegove posjetitelje.

"U 2023. ćemo ući s legendom hrvatske estradne scene, Mišom Kovačom. Jasno je o kakvom spektaklu je riječ, zasigurno o takvom kakav Vukovar još nije doživio, a sam koncert, budući je i sam repertoar Miše Kovača neizostavno naslonjen i jako povezan s Dalmacijom, bit će priča o zajedništvu Hrvata. Do ovoga je došlo na inicijativu i kroz podršku poduzetnika grada Vukovara", otkrio je prvi čovjek grada, te pozvao sve građane na koncert i izrazio dobrodošlicu u Vukovar svim građanima susjednih zemalja.

image
Jakov Prkić/Cropix


"Velika mi je čast za Novu godinu pjevati u Vukovaru, jer je Vukovar jedan grad koji bi bio heroj, da je u bilo kojoj zemlji na svijetu. Moramo biti još jači, a Vukovar idol svih Hrvata. Pozivam sve moje navijače i sve stanovnike Vukovara da dođu na doček Nove godine u Vukovar i želim vam sve najbolje" - poručio je Mišo.  

18. travanj 2024 11:35