StoryEditorOCM
ViralPOZNATI BLOGER

Na njegovim snimkama BiH izgleda poput raja, odmah ćete htjeti otputovati. Pogledajte Robertov film koji oduzima dah

Piše Mozaik SD
16. siječnja 2023. - 17:58

Robert Dacešin balkanski je travel blogger javnosti dobro poznat po stalnim putovanjima koja dijeli sa svojim obožavateljima. Robert nije običan putnik, on od svakog svojeg putovanja napravi pravu malu čarobnu priču, a njegova strast počela je tako da je u ranoj mladosti otkrio popularan način putovanja - Couchsurfing, pomoću kojeg lako pronalazi besplatan smještaj diljem svijeta. 

Snimke sa svojih putovanja objavljuje na YouTubeu, a sada je ponovno oduševio gledatelje videom iz Bosne i Hercegovine. 

"Iako sam do sada već uradio dosta videa o Bosni i Hercegovini, ovaj je potpuno drugačiji od svega do sada. Prije svega, htio sam da u što manje minuta na jedan drugačiji način prikažem ono što nudimo i da zainteresujem druge ljude da nas posjete. Nekako, da u par minuta spojim ono najbitnije što kod nas ima da se vidi, ali ne izostavim duh našeg naroda. Htio sam isto tako da ovaj video bude na engleskom, kako bi ga ljudi u drugim zemljama lakše mogli razumijeti. Uglavnom, nadam se da će vam se dopasti i da ćete uživati u njemu i dijeliti ga prijateljima vani", napisao je Dacešin u opisu videa. 

Kao što i sam kaže, ovo nije prvi put da snima nama susjednu državu, a video naziva "Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj 1 turistička destinacija u svijetu" krajem prošle godine proglašen je najboljim turističkim videom na svijetu. 

 

 

 

25. travanj 2024 11:22