StoryEditorOCM
ViralVRATILA SE IZ SAD

Mirna Naiia Marić hrvatska je misica s najduljim mandatom i treba predati krunu nasljednici: potraga kreće već ove nedjelje, evo uvjeta za casting

Piše SD
4. lipnja 2021. - 12:18

Casting za izbor Miss Universe održat će se - zahvaljujući popuštanju epidemioloških mjera - u niz hrvatskih gradova, pa tako i u Splitu.

Direkcija izbora na čelu s dugogodišnjim vlasnikom licencije Vladimirom Kraljevićem najavljuje pravi mali spektakl ljepote - interni, doduše - u hotelu Radisson Blu u nedjelju, i to u terminu od 10.30 do 12.30 sati, kad su djevojke pozvane sudjelovati.

Valja napomenuti da je izbor sa svojih uobičajenih datuma u ožujku ili travnju pomaknut na sredinu srpnja, a tomu prethode rečeni castinzi, za koje vrijede uobičajene propozicije.

- Sudjelovati mogu djevojke koje imaju navršenih 18 i nisu starije od 28 godina s datumom 16. srpnja 2021., k tomu moraju biti državljanke Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, neudane te da nisu majke - precizna je Marija Kraljević, direktorica Miss Universe Hrvatske.

Proći će 16 mjeseci

Podsjetimo, aktualna Miss Universe je 23-godišnja Mirna Naiia Marić, ujedno i hrvatska miss s najduljim mandatom. Naime lijepa Zadranka rečenu titulu nosi od 13. ožujka 2020. godine i dok preda krunu svojoj nasljednici, proći će 16 mjeseci.

Prije 15-ak dana puna dojmova djevojka se vratila iz SAD-a, sa svjetskog izbora Miss Universe. Napominje da je iskustvo bilo prekrasno unatoč strogim epidemiološkim mjerama uz stalno nošenje maski i testiranja.

- Puno žuljeva, cjelodnevne probe, ali na kraju ostaju samo lijepe uspomene i prekrasna nova prijateljstva s djevojkama iz cijeloga svijeta - veli Mirna, ljepotica iz Zadra.


Direkcija Miss Universe Hrvatske nada se, pak, ove godine održati izbor pred publikom.

- Lanjski izbor održan je u studiju HTV-a bez publike; to, dakako, nije isti osjećaj kao i kada je studio pun navijača. Nadamo se da ćemo ove godine imati gledatelje uživo, kao nekad - nada se Vladimir Kraljević, vlasnik licencije Miss Universe Hrvatske.

image
Mirna Naiia Marić, Miss Universe Hrvatske 2020.
Goran Mehkek/Cropix
19. travanj 2024 14:32