StoryEditorOCM
ViralOGLASILI SE

Meghan kaže da nije došla na pogreb princa Philipa jer ne želi biti u središtu pozornosti

Piše Marija Čović
12. travnja 2021. - 19:10
Trudna Meghan Markle je ostala u Kaliforniji i nije došla s Harryjem na pogreb njegovog djeda, princa Philipa B4859/Avalon/Avalon Editorial/Profimedia

Meghan Markle je ostala u Montecitu u Kaliforniji i nije doputovala sa suprugom, princom Harryjem, na pogreb njegovog djeda, princa Philipa, jer ne želi biti u središtu pozornosti.

Tvrde to njezini neimenovani prijatelji, piše DailyMail.com, dodajući kako je ona s pokojnim princom Philipom imala „posebnu povezanost i obožavala ga je”.

„Meghan kaže da je trenutačno njezina glavna briga podrška Harryju i njemu je prepustila odluku o tome hoće li i ona putovati na pogreb princa Philipa”, kazao je za DailyMail.com neimenovani izvor blizak Meghan.

image
Harry i Meghan su zadnju kraljevsku dužnost obavili u ožujku prošle godine i potom otišli najprije u Kanadu pa u Kaliforniju
Phil Harris/AFP

Navodno je kazala i kako u ovakvim trenucima obitelj treba biti zajedno, ostaviti razmimoilaženja po strani i ujediniti se.

Kaže i kako je to ono što bi princ Philip želio i da je ona spremna oprostiti i krenuti dalje.

Iako je postojala mogućnost da Meghan dođe s Harryjem u Veliku Britaniju na pogreb njegovog djeda, neimenovani izvor tvrdi da je njezina majka Doria Ragland čvrstog uvjerenja da trudna Meghan ne bi smjela putovati.

Doria je navodno inzistirala da Meghan ostane kod kuće u Kaliforniji.

image
Meghan kaže kako to hoće li biti na pogrebu princa Philipa neće promijeniti njezin odnos s kraljicom Elizabetom koja želi da ona bude sigurna i zdrava zbog bebe 
Jim Clarke/AFP

Kao i Harry, Doria se ponaša vrlo zaštitnički prema Meghan i ne želi da riskira vlastito zdravlje jer je stres posljednje što joj u ovom trenutku treba.

Meghan je trudna s drugim djetetom, djevojčicom koja se treba roditi ovog ljeta, ali precizniji datum nije poznat.

Neimenovani izvor kaže kako je Meghan rekla da bez obzira hoće li prisustvovati pogrebu princa Philipa, to neće promijeniti njezin odnos s kraljicom Elizabetom.

Kazala je da kraljica razumije njezinu odsutnost i da želi da bude sigurna i zdrava zbog bebe.

image
Princ Philip ispred Kate, Meghan i Harryja prilikom dolaska na misu na Božić 2017. godine na imanju 
Adrian Dennis/AFP

Navodno je rekla i kako je ovo prilika da Harry popravi svoj odnos s bratom i ocem i da ona ne treba biti u Engleskoj zbog toga.

Harry je u nedjelju stigao u London iz Los Angelesa, to je njegov prvi povratak u domovinu nakon intervjua što su ga on i Meghan dali Oprah Winfrey optužujući kraljevsku obitelj za rasizam i brojne druge stvari.

Ovo je i prvi put da se Harry vratio u Englesku nakon što su u ožujku prošle godine on i Meghan napustili kraljevsku obitelj i preselili se najprije u Kanadu, a potom u Kaliforniju gdje su u Montecitu kupili imanje vrijedno 14,6 milijuna dolara.

image
Meghan kaže kako nije došla s Harryjem na pogreb princa Philipa jer ne želi biti u središtu pozornosti 
Tolga Akmen/AFP

Harry je trenutačno u karanteni u Frogmore Cottageu, kući u sklopu imanja Windsor, koju su on i Meghan dobili na korištenje od kraljice Elizabete nakon vjenčanja i čije su preuređenje porezni obveznici platili tri milijna dolara.

Par je u međuvremenu vratio novac za preuređenje nakon što su potpisali izdašni ugovor s Netflixom čija se vrijednost procjenjuje na oko sto milijuna dolara.

19. travanj 2024 18:00