StoryEditorOCM
ViralLJEPOTICE BEZ DOMA

Mace s područja pogođenim potresom traže nove vlasnike: evo slika i potrebnih informacija! Ma tko bi odolio...

Piše Zadarski.hr/Royal Cat Hotel ZG
15. siječnja 2021. - 14:32

Royal Cat Hotel na svojim je službenim Facebook stranicama objavio fotografije prelijepih mačaka koje, nakon potresa, traže dom. Naime, ili su ostale bez vlasnika ili se vlasnici zbog cjelokupne situacije o njima više ne mogu brinuti, pa sad im ekipa poznatog zagrebačkog hotela za ove četveronožne ljubimce traži nove domove. objavu prenosimo u cijelosti: 

"OBVEZNO PROČITAJTE OGLAS PRIJE JAVLJANJA. Hvala.

Mi smo svi ostali bez svog doma i bez svojih vlasnika. Jaaako smo dobri, pristojni, umiljati i slažemo se sa svim macama. Svi smo uredne, predivne, zdrave mace, očišćene od svih nametnika, kastrirane, sterilizirane, cijepljene. Imamo nevjerojatno posebno divan karakter, niti trunke agresivnosti, jako smo nježne mace. Udomljavamo se u Zagreb i okolicu uz prethodnu provjeru udomitelja te uz Ugovor o udomljenju u kojem piše da ćete nas maziti, paziti, čuvati i po potrebi voditi veterinaru.

Udomljavamo se isključivo kao kućne mace BEZ MOGUĆNOSTI IZLASKA VAN UZ OBVEZNU MREŽU NA BALKONU/PROZORU. S obzirom da su mace na slikama od dva različita vlasnika i jako vezane, prednost dajemo udomiteljima koji žele udomiti dvije mace zajedno ali nije uvjet.

Gluhu bijelu macu Maju bez repića i njenu seku Megi udomljavamo isključivo ZAJEDNO (!).

Iako tako izgledamo, na slici nisu plišane mačke, niti igračke, živjet ćemo 15-20 godina i cijelo to vrijeme trebat ćemo vašu skrb. Ako niste spremni na tu odgovornost, molimo ne javljajte se za udomljenje.

Kontakt za udomljenje:

E-mail: info@royalcathotel.hr ili

tel: 01 32 32 32 3

19. travanj 2024 00:53