StoryEditorOCM
ViralU ŠOKU

Kupila kokosovo ulje u Tvornici zdrave hrane, pa shvatila da se ispod prve etikete nalazi i Lidlova: ‘Kako možete?!‘

Piše VIJESTI SD
1. veljače 2023. - 22:19

Jedna se potrošačica prilično iznenadila kad je u Trgovini zdrave hrane kupila Nutrigoldovo kokosovo ulje, a potom shvatila kako se ispod Nutrigold naljepnice nalazi još jedna, i to Lidlova.

"Stvarno me zanima kako možete prodavati, ispod naljepnice Nutrigold, Lidlov proizvod? Mislim da nisam jedina znatiželjna, pa molim da se izjasnite", napisalam je na društvenim mrežama gdje je objavila fotografiju proizvoda, piše Jutarnji.

I doista, na dvije slike se vidi kako teglica organskog kokosovog ulja branda Nutrigold ima dvije naljepnice - Nutrigoldovu naljepljenu preko Lidlove - zbog čega se potrošačica zapitala čemu onda uopće ide kod specijaliziranih tgrovaca ukoliko oni zapravo prepakiravaju Lidlove proizvode?

Ubrzo je uslijedio i odgovor Trgovine zdrave hrane u kojem su pojasnili kako proizvod i za njih i za Lidl proizvodi ista tvornica u Sloveniji, odnosno da je doista riječ o istom proizvodu, ali da je u ovom slučaju došlo do greške prilikom pakiranja.

" Nije tajna da nekoliko vrhunskih specijaliziranih tvornica u Europi proizvodi za većinu brendova u regiji, a i šire.

Tako da Nutrigold kokosovo ulje proizvodi tvornica u Sloveniji, koja između ostaloga proizvodi i ostale europske brendove...Što se konkretno ovog primjera tiče, riječ je o pogrešci prilkom automatskog etiketiranja unutar tvornice za koju nismo bili svjesni dok nam kupci nisu ukazali na istu.

Proizvod smo povukli s polica. Službeno povlačenje nismo radili, s obzirom da je s proizvodom sve u najboljem redu", kazali su te potrošačici ponudili da proizvod s dvije naljepnice zamijeni za proizvod s jednom naljepnicom.

A ostalima otkrili kako identične proizvode s njihovih polica mogu pronaći i u drugim trgovinama, i to moguće i za znatno niže cijene.

15. travanj 2024 22:01