StoryEditorOCM
ViralHIT ŠTIVO

Kraljica Elizabeta je htjela da Meghan, jer je bila u braku, na vjenčanju s Harryjem nosi ‘prljavo bijelo‘! Otkriven i incident s jajima

Piše PSD.
25. rujna 2022. - 22:44
Kraljica Elizabeta II. bila je iznenađena što je Meghan za vjenčanje s Harryjem odabrala blještavo bijelu vjenčanicu Ben Stansall/Afp

Sljedeći dani i tjedni, još svježi nakon smrti kraljice Elizabete II., bit će u znaku odluka koje će na početku vladavine donositi kralj Charles III., a neke će se odnositi i na članove njegove obitelji, prvenstveno princa Harryja i Meghan Markle i njihovu djecu Anrhieja i Lilibet.

U očekivanju tih odluka iščekuju se i tri knjige koje će se na policama knjižara pojaviti tijekom listopada, a već nekoliko dana britanski mediji prenose izvatke iz njih.

Knjige se bave kraljevskom obitelji s različitih aspekata, prva izlazi knjiga "The New Royals: Queen Elizabeth‘s Legacy and the Future of the Crown", koju je napisala Katie Nicholl, dugogodišnja suradnica Vanity Faira, koju smatraju jednim od vodećih svjetskih stručnjaka za britansku kraljevsku obitelj.

Slijedit će je knjiga "Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown" Valentinea Lowa, koji više od 25 godina prati kraljevsku obitelj, a u knjizi se žestoko obrušio na Meghan Markle za koju tvrdi da su je članovi osoblja koje je maltretirala nazivali narcisoidnim sociopatom, a za sebe kažu da pripadaju "klubu onih koji su preživjeli Sussexe".

Camilla ju je razumjela

Pred kraj listopada izlazi nova biografija supruge kralja Charlesa, "Camilla, Duchess of Cornwall: A Royal Survivor", iz pera Angele Levin. Autorica kaže kako je Camila, sada kraljica supruga, raširenih ruku dočekala Meghan i nastojala joj pomoći na početku veze s Harryjem, nakon što je i sama teško izborila da bude prihvaćena u kraljevskoj obitelji.

Camilla je organizirala ručkove za Meghan i trudila se da bude dobrodošla u obitelji, davala joj savjete kako se nositi s golemim zanimanjem javnosti, ali ništa od toga nije padalo na plodno tlo, Meghan nije pokazivala nikakvo zanimanje za Camilline savjete.

image

Meghan je, tvrde biografi kraljevske obitelji, ignorirala sve savjete koje joj je davala Camilla, sada kraljica supruga, kako bi joj olakšala ulazak u kraljevsku obitelj

Dominic Lipinski/Afp


Katie Nicholl u svojoj knjizi među ostalim piše i kako je tijekom Harryjevih priprema za vjenčanje s Meghan, kraljica Elizabeta bila jako uznemirena njegovim ponašanjem i nerazumnim zahtjevima. Kraljicu je jako iznenadilo i što je Meghan, koja je iza sebe imala jedan propali brak, izabrala potpuno bijelu vjenčanicu. Haljinu je kreirala Clare Waight Keller iz modne kuće Givenchy.

image
Andrew Matthews/Afp
image
Ben Birchall/Afp
image
Andrew Matthews/Afp

Možda je to bila "generacijska" stvar, ali kraljica je smatrala da, ako si već bio u braku, nosiš "prljavo bijelo" ili boju slonovače na dan vjenčanja, kao što je to napravila Camilla kad se udavala za Charlesa.

Mučio ju je Thomas Markle

Kraljicu je brinula i činjenica da Harry nije bio upoznao Meghaninog oca Thomasa Marklea, koji je stvorio problem s insceniranim poziranjem za paparazze, kao i to što Meghan s njim više nije kontaktirala, i premda je rijetko kad intervenirala, smatrala je da treba razgovarati s unukom i njegovom budućom suprugom o toj situaciji.

Kraljica je smatrala da Meghan treba srediti odnos s ocem i da ga Harry treba upoznati prije vjenčanja, ali ništa od toga se nije dogodilo, Meghan nije kontaktirala s ocem ni kad je nedavno doživio prilično težak moždani udar, a on, naravno, nije dobio priliku upoznati unučad, Archieja i Lilibet.

U jednoj prilici uoči vjenčanja Meghan je bila u dvorcu na testiranju nekih jela i rekla nekome iz cateringa da želi probati jaje, nakon čega je bila ljuta i rekla kako je jelo trebalo biti vegansko i makrobiotičko.

image
Jim Clarke/Afp

U tom je trenutku iznenada naišla kraljica i rekla Meghan "u ovoj obitelji mi s ljudima tako ne razgovaramo".

U danima koji slijede zasigurno ćemo imati prilike doznati još detalja koji će biti objavljeni u knjigama, a ne treba isključiti i nove uratke na temu kraljevske obitelji, sada je vrlo plodno tlo za takvu literaturu.

18. travanj 2024 22:31