StoryEditorOCM
ViralNEZREO ZA ZRELIJE

Kobna granica? Sedam djevojaka, rasnih ljepotica i sedam nevjerojatnih podudarnosti: evo što je, izgleda, najveći problem Leonarda DiCaprija...

Piše Mozaik SD
31. kolovoza 2022. - 15:55

Leonardo DiCaprio navodno je prekinuo s Camile Morrone samo mjesec dana nakon što je napunila 25 godina.

Čini se da najnoviji prekid odgovara obrascu o kojemu bruje društvene mreže, a koji objašnjava kako DiCaprio ne hoda sa ženom starijom od dvadeset pet!

Glumac svojim vezama oduvijek privlači pažnju javnosti. Jutarnji piše s kim je sve talentirani hollywoodski glumac bio i koliko su djevojke tada imale godina, a koliko nakon prekida.

Godine 2000., kada je imao 25 godina, započeo je vezu o kojoj se godinama pisalo, onu s tada 18-godišnjim top modelom Gisele Bündchen.

Nakon uspona i padova svađa i mirenja, par je definitivno prekinuo nakon pet godina, kada je Gisele imala 23.

Nakon što je završio vezu s Bündchen, Leo se zaljubio u model slavan s naslovnica Sports Illustrateda, Bar Refaeli. Njihova veza završila je nakon šest godina veze - slučajno u isto vrijeme kada je manekenka napunila 25 godina.

Glumica Blake Lively, koja je sada udana za glumca Ryana Reynoldsa, hodala je s Leom kada je imala 23 godine. Upoznali su se tijekom filmskog festivala u Cannesu 2011. godine. Njihova veza trajala je oko godinu dana.

Sljedeća javna veza bila je s anđelicom Victoria‘s Secreta, Erin Heatherton. Ona je tijekom njihove veze imala 22 godine, a razišli su se nakon 10 mjeseci hodanja. Navodni razlog njihova prekida bili su neusklađeni poslovni rasporedi.

U vezi koja je trajala 18 mjeseci, od svibnja 2013. do prosinca 2014. godine, Leo je bio s Toni Garrn koja je tada imala 20-21 godinu.

Prema stranim medijima, Garrn je prekinula vezu nakon što je Leo uočen kako napušta noćni klub u Miamiju sa 20 žena. Nakon prvobitnog razlaza u nekoliko su navrata viđeni kako se druže, ali romansu nisu obnovili.

DiCaprio je svoju vezu s manekenkom Ninom Agdal držao podalje od očiju javnosti. Ona je tijekom veze imala 24 godine, a prekinuli su 2017. godine kada je ona napunila 25 godina. U kolovozu 2016. par je sudjelovao u prometnoj nesreći koja je prošla bez težih posljedica.

Nakon te veze DiCaprio je, koliko je poznato javnosti, ušao u vezu s Camile Morrone. Njihova veza trajala je pet godina, a kada su se počeli zabavljati, Camille je imala 20.

Blizak izvor za The Sun tvrdi kako je par prekinuo ovoga ljeta. I to baš oko Camilina 25. rođendana...

 

 

 

20. travanj 2024 17:12