StoryEditorOCM
ViralVRUĆE TEME

Je li Kim Cattrall gorko zažalila sad kad se zna da će kolegice uzimati milijun za svaku epizodu ‘Seksa i grada‘? Bushnell: Sa 64 godine ima razloge

Piše M. Č.
15. siječnja 2021. - 17:23
Radnja će pratiti ljubavne živote i prijateljstvo tri od nekadašnje četiri glavne junakinje u pedesetim godinama, što odgovara stvarnoj dobi glumica

Kim Cattrall već godinama odbija sudjelovati u bilo kakvoj vrsti nastavka serije i filmova "Seks i grad”, uz priče da je razlog za to njezin sukob sa Sarah Jessicom Parker.

Mnogi tvrde da je pravi razlog financijske naravi, jer nije uspijevala dobiti honorar na razini onoga koji je imala glavna zvijezda.

Nije poznato je li Kim zažalila zbog svoje odluke sad kad je objavljeno da će SJP, Kristin Davis i Cynthia Nixon dobiti po deset milijuna dolara za nove epizode "Seksa i grada”.

image
Kim Cattrall odbija sudjelovati uz priče da je razlog njezin sukob sa Sarah Jessicom Parker
Profimedia


Radi se o honoraru od milijun dolara za svaku epizodu serije koja se priprema za HBO Max, a konačna cifra mogla bi biti još viša, jer će sve tri biti i izvršne producentice.

Objavu da dolaze nove epizode u kojima neće biti Kim Cattrall dio obožavatelja je dočekao s oduševljenjem, dok dio smatra da "Seks i grad” bez seksualno nezasitne Samanthe Jones, koju je Kim glumila, neće biti ono pravo.

Candace Bushnell, autorica knjige "Seks i grad” na kojoj se kultna serija temeljila, smatra da će nova serija, čiji će naslov biti "And Just Like That...”, biti sasvim u redu bez Kim.

image
Candace Bushnell, autorica knjige koja je bila predložak za kultnu seriju 
Profimedia


Kaže kako je sigurna da scenaristi imaju puno ideja s kojima se mogu poigrati i uvjerena je da će serija biti zanimljiva.

Svaka od deset planiranih epizoda nove serije trajat će 30 minuta, a radnja će pratiti ljubavne živote i prijateljstvo tri od nekadašnje četiri glavne junakinje u pedesetim godinama života, što odgovara stvarnoj dobi glumica.

Sada 55-godišnja Sarah Jessica, također 55-godišnja Kristin i 54-godišnja Cynthia ponovno će glumiti Carrie Bradshaw, Charlotte York Goldenblatt i Mirandu Hobbes.

image
Profimedia


New York će i dalje imati jednu od glavnih "uloga”, snimanje bi trebalo započeti u kasno proljeće, a potvrđeno je da neće biti nikakvog novog lika koji bi trebao zamijeniti Samanthu.

Autorica Candace Bushnell kaže da Kim Cattrall sada ima 64 godine i dobre razloge zašto ne želi ponovno glumiti Samanthu.

image
Sarah Jessica Parker i Jennifer Hudson u filmu 'Seks i grad' iz 2008. godine: oscarovka bi da je pozovu
Profimedia


Za razliku od Kim, Jennifer Hudson, koja je glumila Carrienu asistenticu Louise u prvom filmu "Seks i grad” iz 2008. godine, kaže da bi vrlo rado bila dio nove serije.

Zasad joj se nitko nije obratio, ali ne znači da neće... 

18. travanj 2024 16:36