StoryEditorOCM
ViralPOPULARNI KUHAR

Ivan Pažanin za 37. rođendan otkrio gdje sve ima sijedih i koje mu ne smetaju: Uživam u svakom trenutku, i u privatnom smislu...

Piše M.P.
8. studenog 2021. - 22:06

Jedan od najpopularnijih chefova u Hrvatskoj, javnosti najpoznatiji kao jedan od tri člana žirija popularnog kulinarskog televizijskog showa "Tri, dva, jedan - kuhaj", Ivan Pažanin, ne krije svoje godine.

Na društvenim mrežama pohvalio se kako je proslavio 37., no kako živi kao da mu je 17.


Da mu mladenačkog duha ne nedostaje, potvrdio je i u razgovoru za Gloria.hr.

"U cvijetu mladosti sam. Kako sam proslavio 37. rođendan? Malo s društvom u jednom splitskom restoranu, a sutradan s obitelji. Kako stariš, to više cijeniš vrijeme s najbližima" - priznao je Pažanin.

Za sljedeću godinu dana zaželio je zdravlje i sreću, kaže kako je dosad zaista bio ispunjen čovjek te se tome nada i u budućnosti.

"Ne treba za ničime žaliti. Greške se događaju i treba ih prihvatiti, kao i sve. Uživam u svakom trenutku, što u poslovnom, tako i u privatnom smislu", dodao je.

Ne zabrinjavaju ga sijede.

"Plavokos sam, mogu se zakamuflirati. Vidim samo sijede na bradi. Meni su one super. Daju vam dozu markantnosti i zrelosti" - ocijenio je.

Sljedeći tjedan dolazi u Zagreb na početak snimanja kulinarskog showa koji ga je kroz godine u javnosti najviše obilježio. Žiri se nije mijenjao, uz njega su tu još kuhar Tomislav Špiček i Željka Klemenčić.

Trojac za poželjeti, kaže Pažanin te ne skriva oduševljenje što im se u ovoj sezoni kao voditeljica pridružuje njegova sugrađanka Marijana Batinić.

"Vraćamo se snimanjima, a potom i na male ekrane. Bit će to odlično, posebice se veselim novim kandidatima, a nadam se i ukusnim jelima", rekao je Pažanin.

Otkrio je da ga još jedna stvar raduje u nadolazećem mjesecu.

"Veselim se blagdanima i nadam se da ćemo moći uživati na adventskim događanjima u Splitu!".

22. travanj 2024 23:27