StoryEditorOCM
ViralUVIJEK IH KOMENTIRAJU

Ivan Huljić na Splitskom festivalu bio je s Rozgom, godinama ih se povezivalo. Ipak, tu je bio i Pažanin, s kojim joj pripisuju romansu!

Piše Mozaik SD
12. srpnja 2022. - 18:07

Kakav kupus na splitskoj estradnoj sceni!

Toliko je protagonista o kojima kuloari bruje, izvori na trač forumima prepričavaju viđeno, uvijek se nađe i neki susjed koji je nešto uočio, a nigdje potvrde da je neki od tih parova zaista u pravoj ljubavnoj vezi.

O Jeleni Rozgi i Ivanu Pažaninu mjesecima se ćakulalo po Splitu, još od jedne fotografije osvanule na Instagramu još u doba pandemije, snimljene na splitskoj Rivi, a sve su začinili Tonči Huljić i Jole izjavom da bi "Pažanin i Rozga bili savršen par".

image
Cc Revelin

Dogodilo se to prošle godine kad su gostovali u epizodi kulinarskog serijala "Guštan… s Pažaninom", gdje je splitski hitmejker i skorašnji djed (Tončeva kći Hana bi trebala roditi 23. srpnja) izjavio kako misli da je Rozgi vrijeme za udaju, a njezin prijatelj Jole je primijetio kako je i Pažanin slobodan, te da bi moglo doći vrijeme za ženidbu.

Priče su kolale gradom, kako se Jelenu viđa kako ulazi u splitski "portun" Ivana Pažanina u centru grada...

U lipnju ove godine snimljeni su kako guštaju u međusobnom društvu i piću u jednom zagrebačkom kafiću. U ležernim izdanjima proveli su neko vrijeme u ugodnom razgovoru, a kasnije su se uputili u istom smjeru.

image

Ivan Pažanin i Jelena Rozga snimljeni sredinom lipnja ove godine u zagrebačkom kafiću

Jutarnji List


Jelena Rozga je još prošle godine u jednoj prigodi komentirala romansu koju joj uporno pripisuju.

"Sve dok vijest o mojoj novoj ljubavi ne čujete od mene - ostaje na izmišljenim vijestima! Pažanina poznajem dugi niz godina, često popijemo kavu.

Oboje imamo duge karijere, pa smo se naučili nositi s tračevima. Kad sam bila mlađa, tračevi su me znali pogađati, a sada mi na jedno uho uđu, na drugo izađu!" - ustvrdila je Jelena.

Jedina veza koju je splitska pjevačica javno priznala, pokazivala i živjela bila je ona s violončelistom Stjepanom Hauserom, koja je trajala dvije godine i naprasno je prekinuta.

image

Zagreb, 261115
Galerija Kranjcar, Kaptol 26.
U Galeriji Kranjcar otvorena je izlozba Johna Pavlisha, fotografa koji se bavi fotografiranjem poznatih osoba.
Na fotografiji: Jelena Rozga i Stjepan Hauser.
Foto: Livio Andrijic/CROPIX

Livio Andrijic/Cropix/Cropix


Jelenu Rozgu se davno prije toga, još 2009. godine, romantično povezivalo sa sinom tvoraca svih njezinih hitova, Ivanom Huljićem.

Ona je tada imala 32 godine, a on tek 21.

Ivan je navodno u to vrijeme bio čest gost u njezinom stanu na splitskim Brdima, a susjedi su pričali kako mladi Huljić često šeće njenog psa.

Tu svoju navodnu vezu nikad nisu komentirali. 

image

Ivan Huljić i Jelena Rozga u splitskom klubu Vanilla" snimljeni 2014. godine

Paun Paunović/Cropix


Jelena Rozga i Ivan Huljić zajedno su pratili ovogodišnji Splitski festival. Snimljeni su kako se druže, ćakulaju, smiju i gledaju kolege u društvu još jednog glazbenika, hitoidnog Matije Cveka.

Do prošle godine gotovo potpuno nepoznati pjevač, zahvaljujući megahitu "Trebaš li me", a onda i pjesmama "Ptice" i "Blizu", "grunuo" je u velikom stilu na scenu.

image

Jelena Rozga u društvu Matije Cveka na Prokurativama je pratila finale Splitskog festivala

Tom Dubravec/Cropix


Zanimljivo je i kako je ovih dana objavljena vijest kako je Matija prekinuo dugogodišnju vezu s mladom pjevačicom Nikom Turković.

Nika i Matija zaljubili su se na snimanju "A strane", bili su zajedno četiri godine, Nika je prošla s njim njegov veliki zvjezdani uspon.

image

Matija Cvek i Nika Turković zaljubili su se na snimanju "A strane" i zajedno proveli četiri godine

Matija Djanješić/Cropix


I dok je Jelena na Splitskom festivalu guštala u Cvekovom i Huljićevom društvu, na istom mjestu bio je i Ivan Pažanin.

No nisu sjedili u istom društvu.

image

Anamarija Alebić i Ivan Pažanin u backstageu ovogodišnjeg Splitskog festivala

Duje Klarić/Cropix
image

Pažanin je u finalu Splita 2022. bio na Prokurativama kao i Jelena Rozga, ali ne i u njezinom društvu

Duje Klarić/Cropix

Pažanina je naš fotoreporter snimio u backstageu u društvu Splićanke Anamarije Alebić.

image

Jedina Pažaninova veza za koju je javnost znala bila je ona s lijepom Solinjankom Andreom: snimljeni 2016. na otvorenju splitskog kluba Central

Ante Čizmić/Cropix
17. travanj 2024 03:09