StoryEditorOCM
ViralNAKON RUSIJE

Danac otkrio ludu priču: Luka Modrić je 2018. potrošio dva milijuna eura na suigrače iz reprezentacije i Reala. Svima je kupio identičan poklon

Piše A.B.K.
13. prosinca 2022. - 11:41

Simon Bastiansen, danski stručnjak za brendiranje s Lukom Modrićem se upoznao nakon Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji kad je Luka već bio na vrhu.

"Taman je bio osvojio Zlatnu loptu, iste godine osvojio je Ligu prvaka i bio srebrni na Svjetskom prvenstvu te je postao najbolji igrač turnira, ali kad sam ga upoznao, shvatio sam da je najpristojnija sportska zvijezda koju sam ikad upoznao. A upoznao sam ih dosta", ispričao je Simon Bastiansen za danske medije. Naveo je kakao su se sastali u Zagrebu te da mu je donio na poklon sat poznate kompanije Breitling, koja je željela suradnju s Modrićem. No, Modrić nije bio zainteresiran.

"Sjeli smo na piće i on je pogledao u vlastiti sat. Zapravo, buljio sam i ja u njega i rekao sam mu kako nosi vrlo lijep sat. Pristojno je zahvalio i, čini se, tad dobio ideju", kazao je Danac. Oko Lukinog zapešća bio je Daytona Rolex od crvenog zlata, koji je smatra Danac koštao oko 40 tisuća eura.

"Kazao mi je kako se tim satom počastio poslije osvajanja Zlatne lopte te dodao kako je kupio ukupno 25 satova za svoje suigrače iz Real Madrida te još 25 za suigrače iz nacionalne momčadi. Ali nisu samo suigrači dobili poklone, kupio ih je za vozače autobusa, liječnike, fizioterapeute, pomoćnike…", ispričao je Simon Bastiansen te kazao kako je Modrić tada skromo rekao: "Bez njih ne bih bio ono što jesam".

Ako je točno što je Danac ispričao Luka je ukupno potrošio dva milijuna eura na te satove za svoje najbliže suradnike iz reprezentacije i kluba.

„Možda se uskoro spremna nova isporuka satova, ako Modrić ostvari konačan trijumf i osvoji Svjetsko prvenstvo s reprezentacijom Hrvatske... - pišu danski mediji. 

19. travanj 2024 04:56