StoryEditorOCM
ViralKRAJ LJUBAVI

Cure detalji razvoda o kojem priča cijela Hrvatska: Pecina obitelj šokirana je ponašanjem sina! Njegova supruga Irena kazala samo jedno...

Piše Mozaik SD
19. listopada 2022. - 19:27

- Iskreno, stvarno bih to preskočila! - ljubazno nam je odgovorila Irena Pecotić kad smo je zamolili za komentar o razvodu od supruga Marka Pecotića.

Žena koja je ni kriva ni dužna preko noći postala tema trač rubrika i čije ime sada zna cijela Hrvatska i dalje na Instagramu ima otvoren javan profil. Za razliku od uskoro bivšeg supruga čiji je nalog trenutno nedostupan, kao i onaj njegove suradnice Silvije Dvornik, zbog koje je ostavio Irenu. Odlučili su se, saznajemo, na taj potez, jer se nisu mogli nositi s pritiskom javnosti, ali i bijesnim porukama kojima su ih od sinoć zasuli ljudi.

Irena je po struci magistra farmacije i radi kao voditeljica u jednoj ljekarni. S Markom ima dvojicu sinova, a kako je u srpnju ove godine rekla za Stil Slobodne Dalmacije obožava svoj posao i rad s ljudima. 

- Suprug se zna našaliti da sam najsretnija u apoteci, ali zaista volim svoj posao i to svoje okruženje - kazala je tada.

Iako je Marko, koji je javnosti postao poznat 2011. godine kad je otpjevao naslovnu numeru sapunice ‘Larin izbor‘ u kojoj je glavnu junakinju igrala Doris Pinčić, kazao kako je između Irene i njega trenutno sve u redu, čini se da su im odnosi naveliko narušeni.

image

Marko i Irena su se upoznali na probama zbora u crkvi i odmah se zaljubili, a vjenčali su se 2006. godine.

Tom Dubravec/Cropix

Naime, kako smo doznali od osoba bliskih uskoro bivšem paru, koji iz razumljivih razloga nisu sa svojim imenima željeli izlaziti u javnost, Irena je šokirana suprugovim priznanjem. Iako je javnost na njezinoj strani, nije joj ugodno što čitava Hrvatska priča o njezinom braku.

Kad joj je prije nekoliko dana rekao da je gotovo i koja je treća osoba kriva za njihov prekid, ostala je zatečena i bez riječi. Tim više što je Pecina nova ljubav još donedavno mrtva hladna dolazila na obiteljska okupljanja bez da je itko dao naslutiti kako između pjevača i nje postoji nešto više.

Šokirana je i njegova, inače tradicionalna obitelj, naklonjena vjeri. Nikako se ne mire s time da ih je sin, iako se zaljubio, doveo na stup srama.

image

Marko Pecotić i supruga Irena ovog ljeta u Šibeniku na festivalu Dalmatinske šansone.
 

Niksa Stipanicev/Cropix

Nimalo ne odobravaju njegove postupke i Ireni daju punu podršku, a od sinoć kad je vijest izašla u javnost, njegova je majka u suzama. Obitelj se sada boji i da bi Marku ovo priznanje moglo naštetiti glede pjevačke karijere te da više neće imati puno nastupa. Strah ih je i kako će sve odraziti na djecu, stariji sin ima 16 godina, u pubertetu je - pričaju nam dobro upućeni izvori.

Marko i Irena su se upoznali na probama zbora u crkvi i odmah se zaljubili, a vjenčali su se 2006. godine. Pjevač je prošle godine objavio spot za pjesmu ‘Vrime nam je, jubavi‘, u kojem se Irena pojavila odjevena u staru vjenčanicu svoje tete. Inače u tom se spotu pojavljuje i njegova sadašnja djevojka Silvia Dvornik.

- Ideja za spot je došla od moje supruge. Spot je ujedno i svojevrsna proslava naše 15. godišnjice braka jer kako je to u ljeto, 16.7., nikad nismo u prilici proslaviti je kako spada. Obojica sinova su s nama u spotu, kao i kum starijeg mi sina - ispričao je tada pjevač.

- Sve do pandemije, cijelog sam života bila mršavica, a onda su stres i pritisak na ljekarne učinili svoje. Pokrenula sam se odmah, i to zahvaljujući Instagramu i suprugu. Uz njega sam počela trčati i njemu za ljubav ove godine istrčala Split polumaraton - kazala je Irena u srpnju za Slobodnu Dalmaciju.

Na svojim društvenim mrežama i dalje čuva fotografije s Markom. A zajedničku fotografiju na Facebooku kao naslovnu sliku ima i Silvia koja taj korisnički račun, za razliku od Instagrama nije izbrisala.

image

Marko Pecotic i Silvia Dvornik snimljeni prošle godine na Splitskom festivalu.

 

Nikola Vilic/Cropix/Cropix

Pecino priznanje o razvodu pročitajte OVDJE.

25. travanj 2024 13:41