StoryEditorOCM
ViralPIŠU SRPSKI MEDIJI

Cijela regija bruji o Severini i njenom novom dečku vinaru. Provjerili smo ima li u tome istine

Piše JL
24. studenog 2020. - 12:37

Srpski mediji raspisali su se da je pukla ljubav između Severine (48) i Igora Kojića (33) te da se pjevačica u međuvremenu zbližila s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem (38) iz Graberja Ivanićkog.

Vijest prenose i naši tabloidi te neki portali, a pišu kako pjevačica posljednjih mjeseci boravi u Hrvatskoj, dok Kojić živi u Srbiji, a nije ju, navodno, posjetio više od šest mjeseci dok su posljednji put javno komunicirali za Igorov rođendan prije četiri mjeseca kad mu je Severina zaželjela sve najbolje.

Bilo je to dovoljno da spomenuti mediji zaključe kako je njihova veza pukla, iako oni te glasine nikada nisu komentirali.

No, glasine idu i dalje, pa se navodi kako je Severina već u vezi s deset godina mlađim vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem.

Priču temelje na jednom zajedničkom druženju jer je Severina, naime, kako pišu, sredinom rujna svoje društvo odvela u vinariju Voštinić Klasnić, koja je udaljena pola sata vožnje od Zagreba, o čemu svjedoči fotografija na njenoj društvenoj mreži na kojoj pjevačica i njeno društvo nazdravljaju s čašama vina, iako mladog vinara nema na fotografiji.

Kako ne bismo prenosili tračeve, provjerili smo ove glasine o kojima danas bruji regija.

- Nastavno na vaš upit, htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa – rekli su nam iz Severininog PR tima i time odbacili sva šuškanja.

24. travanj 2024 05:12