StoryEditorOCM
ViralPRAVA VOŽNJICA

Četverogodišnji vozač šokirao policiju, čekao je da tata otiđe na posao pa maminim autom otišao u đir: ‘Bio je bosonog i u pidžami‘

Piše PSD
3. svibnja 2022. - 10:29

U Utrehtu u Nizozemskoj policija je za volan uhvatila četverogodišnjaka, a ovu zanimljivu priču podijelili su na svojem Instagram profilu. 

Dječak je čekao da mu tata otiđe na posao i nakon toga ušao u mamin automobil i odvezao se. Nažalost, njegova vožnja nije prošla bez problema jer je udario u dva parkirana automobila, a s mjesta nesreće je odšetao bosonog i u pidžami. 

Dijete je pronašao slučajni prolaznik i smjestio ga u svoj automobil jer je pomislio da bi dijete moglo biti pothlađeno zbog čega je odmah pozvao i Hitnu pomoć. Nekoliko ulica dalje od mjesta gdje je pronađen dječak vidjeli su i napušteni automobil za kojeg su saznala da pripada majci mališana koju su odmah i pozvali. 

Dječak je majci imitirao zvukove vožnje i pokrete volanom pa su policajci posumnjali da je možda on pravi krivac za nesreću. Zamolili su ga da im pokaže kako se vozi na što je mališan bez problema uzeo ključ i upalio auto, pomaknuo lijevu nogu na spojku i pritisnuo gas.

Srećom, nije bilo ozlijeđenih, a iz policije su se našalili kako se možda radi o budućem vozaču Formule 1. 

 

19. travanj 2024 19:07