StoryEditorOCM
ViralIZBJEGAVA DIJETE

Bezvremenska ljepotica Monica Belluci pozirala bez grudnjaka i zapalila internet: ‘Nisam opsjednuta. Uvijek sam bila žena s oblinama, nikad premršava‘

Piše MOZAIK SD
21. prosinca 2022. - 13:02

Monica Bellucci glumica je na čiju ljepotu nitko ne ostaje ravnodušan. Na svom je Instagramu objavila da krasi siječanjsku naslovnicu popularnog njemačkog magazina "Madame", a fotografije snimljene ovom prilikom zaista su čarobne i još jednom su potvrdile da ovu damu itekako krasi vječna, bezvremenska ljepota koja prkosi standardima trenutka, piše Blic.rs.

Talijanska diva pozirala je u crnim hlačama niskog struka i prozirnoj bluzi od svjetlucave tkanine prošarane zlatnim nitima i bez grudnjaka!

Šljokice su sakrile Monikine bradavice, no njezine bujne, prirodne grudi i dalje su se jasno ocrtavale - fotografija je doista vrlo izazovna, ali ipak odaje dojam elegancije i mjere.

Poznata Talijanka je i za ovo fotkanje imala savršen make up: elegantan, zavodljiv, vamp - tamniji ruž boje mesa i brončane nijanse na kapcima.

Iako se dosta spekuliralo o tome kako je Bellucci jedna od rijetkih žena koja je odoljela čarima estetske kirurgije, ove se godine na venecijanskom festivalu jasno vidjelo da je lice "pomladila" malom količinom botoxa ili hijalurona. S druge strane, svoju figuru doista nikada nije mijenjala - smanjila je nos, povećala usne ili jagodice, a kada se njezine sadašnje fotografije usporede s onima s početka karijere, jasno je da je starila vrlo dostojanstveno i prirodno.

image
Luc Roux/Collection Christophel Via Afp

Proslavljena 58-godišnjakinja prije nekoliko mjeseci progovorila je o starenju, istaknuvši kako prihvaća taj proces. "Postoji toliko mnogo žena koje se osjećaju slobodnima da stare drugačije", komentirala je. Kaže da starenje vidi kao nešto neizbježno, činjenicu:

"Postoji mnogo različitih trenutaka u životu. Kad ste vrlo mladi, imate ono što u Francuskoj zovu "la beauté du diable", što znači ljepotu vraga, ljepotu biološkog trenutka u životu. Ali život ide dalje. Eksterijer stari i moramo se nositi s ekipom. Ne možemo ništa. Istovremeno imamo sreće, jer ako ostarimo, znači da smo bili sretni što smo dugo živjeli. Kako tijelo propada, duša raste."

Glumica je priznala da izbjegava rigorozne vježbe i stroge dijete, ali si daje oduška, uživa u vinu i tjestenini, a tek povremeno ode na pilates. No, kada posao to zahtijeva, Monika se brine o svojoj liniji, ali u razumnoj mjeri.

"Nisam opsjednuta. Uvijek sam bila žena s oblinama, nikad premršava, jednostavno takva sam. I želim mirno ostarjeti. Kad imaš 50 ili 60 nemaš iste potrebe kao kad imaš 20 godina. Promijeniš se. Kad beba dođe u tvoj život, prvo što vidiš je ona. Mi smo na drugom mjestu. To nam daje drugačiju perspektivu," rekla je, piše Blic.rs.

23. travanj 2024 23:15