StoryEditorOCM
TribinaČISTA UŽIVANCIJA

Strastveni trenuci Maje Šuput i Nenada Tatarinova na čarobnom pijesku Maldiva

Piše Gloria.hr
9. siječnja 2018. - 21:09
MajaSuputOdmor

Pjevačica Maja Šuput (38) i hotelski menadžer Nenad Tatarinov (34) dane provode na čarobnom pijesku Maldiva

Na Instagram profilu Maje Šuput osvanuo je niz prekrasnih fotografija koje izgledaju kao sa stranica nekog glamuroznog časopisa za putovanja, na čemu pjevačica, kako kaže, može zahvaliti dečku koji ima volju za naslikavanje. "Ono kad ti dečko još ima i oko za dobar kadar. Bravo za sve dečke koji imaju volju i strpljenja slikati svoje cure! Dečki, vama je to sekunda, a nama to znači sve na svijetu!", pohvalila se Maja uz fotografiju na kojoj pozira na plaži u bijelom kupaćem kostimu.

'Volim energične, lijepo odjevene i dotjerane muškarce - takozvane 'košuljaše'. One koji mirišu, pristojni su i ne psuju, džentlmene, biznismene, svjetske putnike, ljubitelje glazbe... Jako sam izbirljiva i zato sam sve te silne godine prije Nenada bila sama', rekla nam je nedavno Maja za Gloriju i priznala kako je u Nenadu napokon našla onog pravog.

Pjevačica i odabranik njezina srca,  hotelski menadžer Nenad Tatarinov hladan zagrebački asfalt odlučili su zamijeniti egzotičnim Maldivima, gdje uživaju u ljenčarenju, sunčanju, kupanju i koktelima koje na slamčicu piju iz kokosa.

Uvijek fit Maja na odmor  je ponijela više kupaćih kostima, što dvodijelnih, što jednodijelnih, a sunča se i u toplessu izdanju.

"Cijeli život čekam trenutak da kročim na Maldive. To je taj trenutak...", napisala je.

18. travanj 2024 22:28