StoryEditorOCM
TribinaŠTRAJK U MENZI

"Moja odluka da ne sudjelujem u štrajku donešena je apsolutno bez ikakvog i ičijeg pritiska i zastrašivanja"

Piše Zadarski.hr
16. listopada 2020. - 10:53

Na naš tekst „Tomislav Kiš: Rektorica Dijana Vican je čak angažirala studente da slome štrajk. Ne bih se čudio da nam dođu i “batinaši ”! dobili smo reagiranje jednog od djelatnika Agencije za studentski standard  koje objavljujemo u cijelosti.

Čitajući Vaš tekst pod naslovom „Tomislav Kiš: Rektorica Dijana Vican je čak angažirala studente da slome štrajk. Ne bih se čudio da nam dođu i “batinaši ”! ne mogu se ne osvrnuti s nekoliko riječi, obzirom da sam i ja jedan od djelatnika koji ne podržava  štrajk, a posebice dio u kojemu se navodi kako  je rektorica prijetila i zastrašivala djelatnike  koji ne sudjeluju u štrajku.

Kategorički odbacujem ovakve svjesne insinuacije koje su odaslane u javnost očito s namjerom da se rektoricu Dijanu Vican lažno optuži i diskreditira. Nikakvog zastrašivanja i prijetnji nije bilo, već je moja osobna odluka, a vjerujem i svih kolega  koji ne sudjeluju u štrajku, bila isključivo vođena zdravim razumom i mišlju da su sve ovo vrijeme, od početka lock downa, pa sve do danas, svi djelatnici primali punu plaću i to isključivo zahvaljujući rektorici (iako se veći dio vremena nije uopće radilo) što za većinu firmi u Hrvatskoj nije bio slučaj. Dapače, mnogi su ostali i bez posla.

Stoga još jednom ponavljam, moja odluka da ne sudjelujem u štrajku donešena je apsolutno bez ikakvog i ičijeg pritiska i zastrašivanja.

Srdačan pozdrav.

Djelatnik AZSS

Ante Klanac

20. travanj 2024 09:03