StoryEditorOCM
SportMODRIĆ DOBIO PONUDU ŽIVOTA NOGOMETNOG VELIKANA! STVARA SE NOVI NOGOMETNI DIV SA SAMO JEDNIM CILJEM:

'Želimo postati prvaci odmah prve sezone!'

Piše Hina, Sportske novosti
4. veljače 2020. - 12:29

Španjolska Marca objavila je u utorak kako je Luka Modrić velika želja Intera iz Miamija, novog MLS kluba čiji je vlasnik David Beckham.

Novinari uglednog španjolskog sportskog dnevnika boravili su u Miamiju te doznali priču o potencijalnom transferu koji bi hrvatskom kapetanu bio najisplativiji u karijeri.

Marca tvrdi kako je Beckham Modriću spreman ponuditi čak 20 milijuna eura godišnje plaće, što je otprilike dvostruko više nego što trenutno zarađuje u Realu.

Problem u ovoj priči je vremenski okvir, koji nikako ne ide na ruku klubu s Floride. Modrić je Miamiju potreban već sljedećeg mjeseca kada počinje nova MLS sezona, i do kada bi trener Diego Alonso trebao ekipirati momčad. Na popisu velikih zvijezda koje Beckham i društvo planiraju privući u raj na Floridi su navodno i Edinson Cavani, Mario Mandžukić, Luis Suarez, Antoine Griezmann...

"Radimo na dovođenju velikih imena, ali prije svega nam je važno stvoriti dobru momčad. Naša ambicija je jasna - osvojiti MLS već prve sezone", poručio je Alonso, bivši urugvajski reprezentativac.

Beckhamov problem nije samo dovođenje velikih nogometnih imena koji bi osigurali spektakl, već i činjenica da novi stadion neće biti izgrađen još najmanje dvije godine. Do tada će Inter Miami igrati na Lockhart Stadiumu, zdanju udaljenom pola sata od grada na kojem je svoje utakmice igrala momčad Fort Lauderdale Strikersa iz ugašene NASL lige.

24. travanj 2024 14:55