StoryEditorOCM
SportJUDO KUP SAMOBORA

Zadranima šest medalja na jakom međunarodnom turniru, po jedno zlato i srebro te četiri brončane medalje

Piše I. Gjergja
28. veljače 2023. - 18:42

U Samoboru na 30. međunarodnom Kupu Samobora među 581 natjecatelja iz 53 kluba koliko ih je nastupilo na turniru sudjelovalo je i 20 judaša iz JK Zadar, koji su predvođeni trenerima Antom Zankijem i Stipom Grgasom osvojili šest medalja. Zadarski judaši nastupili su u više kategorija, od mlađih dječaka i djevojčica do kadeta i kadetkinja. Konkurencija su im bili natjecatelji iz Hrvatske, Slovenije, Velike Britanije, Poljske, Češke, Ukrajine, Mađarske i Bugarske.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina Mario Mrkić je osvojio zlatno odličje, Max Markovć je osvojio brončano, dok su Tino Hromin i Toma Valković zauzeli peta mjesta.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina Mija Katušić je osvojila brončano odličje, dok su Tia Perinčić i Lili Lončarić osvojile peta mjesta.

U konkurenciji kadeta i kadetkinja, Kimi Matulović je osvojio srebreno odličje, Luce Rumora i Ena Knez su osvojili brončana odličja, dok je Luna Miljanić zauzela peto mjesto.

Za judo klub Zadar još su nastupili: Matej Vučić, Duje Tudorović, Marul Henjak, Armin Bračković, Niko Radulović, Patrik Parić, Tomislav Rončević, Vito Tudorović i Eva Grčić.

- U jakoj konkurenciji ostvarili smo dobar uspjeh, pa ćemo sigurno na sljedećim natjecanjima biti još bolj. Predano i kontinuirano dobro radimo i treniramo - kazao nam je trener Stipe Grgas.

 

16. travanj 2024 19:10