StoryEditorOCM
SportATLETSKA I BICIKLISTIČKA UTRKA „ZORAN BILOSNIĆ“

Za djecu osigurani darovi, Bandić u Poličnik šalje „reprezentaciju” Zagreba

Piše Ivica Gjergja
5. prosinca 2019. - 10:08
Poličnik,plakat(1) (2)-page-001

Povodom dana svetog Nikole, 7. prosinca u Poličniku će se održati 23. atletska i biciklistička utrka „Zoran Bilosnić“ jedna od najstarijih sportskih manifestacija na prostoru Općine Poličnik. Početak je u 11 sati, očekuje se na utrkama velik broj natjecatelja kako u dječjim utrkama tako i u glavnoj utrci na 10 km, te biciklističkoj utrci. Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić šalje reprezentaciju grada Zagreba na čelu sa svojim izaslanikom Kamerom Halilijem i 10 atletskih veterana da uveličaju tradicionalne utrke u Poličniku .

Sportski centar Grabi u Poličniku bit će centar održavanja utrka dok se glavna utrka na 10 km trči od sportskog centra Grabi do crkve Svetog Ante u Visočanima i natrag. Pokrovitelji ove tradicionalne manifestacije su Općina Poličnik i Zadarska.

Pozivamo sve ljubitelje trčanja, bicikliste da dođu u Poličnik na tradicionalna sportska druženja svih dobnih uzrasta od najmanje djece vrtićke dobi do veterana. Djecu očekuju medalje za sudjelovanja i nagrade kao i naravno dar svetog Nikole.

-Dođite u Poličnik trčati i biciklirati, bit će divno kao i svake godine dosad. Tradicija se ne napušta, svi ste pozvani, poručuje Slobodan Mijolović iz organizacijskog odbora utrka.


 

20. travanj 2024 17:29