StoryEditorOCM
SportHV POSEDARJE

"Vitezovi" počeli s pripremama za sezonu natjecanja; trener Tuta: "Posegnuli smo za pojačanjima te smo ojačali na svim pozicijama!"

Piše Ivica Gjergja
2. veljače 2021. - 17:36

Zaživjelo je nogometno igralište „Gordana Deme“ u Posedarju: trener Kristijan Tuta sa svojim je stožerom krenuo s pripremama nogometaša HV Posedarja. Svi igrači oni koji su bili već u klubu kao i pridošlice predano izvršavaju sve ono što od njih traže treneri. Treba dobro odraditi pripreme kako bi dočekali početak natjecanja spremni jer će biti ne samo za njih nego i još dosta klubova u ligi teška borba za ostanak. Posegli su „vitezovi“ za pojačanjima koji će se sigurno je dobro uklopiti u sastav. 

- Što se tiče našeg kluba, nama je primarni cilj ostati u ligi, a da bi to mogli učiniti trebamo stvoriti dobru momčad za sljedeću sezonu. Stoga smo se ojačali gotovo na svim pozicijama. U ovom nam je trenutku teže slagati momčadi kada nositelj kvalitete HNK Zadar kreće od nule, od onakvog prvoligaša, no to je drugo pitanje. Što se tiče nastavka drugog dijela polu sezone treba kvalitetno odraditi pripreme. Krenuli smo već prvog dana, momci rade ozbiljno i predano na trenizima, tako da sam uvjeren da ćemo se dobro spremiti i na kraju ispuniti svoj cilj - istaknuo je trener „Viteza“, Kristijan Tuta.

Evo tko je na pripremama od igrača „Viteza“:

Marko Ivančić i Karlo Jurjević, vratari.

Anđelo Paleka, Bruno crnjak, Domagoj Torbarina, Lovre Klanac, Jure Ivandić, Josip Jurjević, Josip Babić, Mario Pedišić, Luka Klanac, obrana.

Roko Jurić, Josip Iveljić, Ivan Tokić, Denis Remšak, Josip Jukić, Mario Surać, Patrik Knežević, vezni.

Mateo Rončević, Duje Pevalović, Vedran Smokrović, Karlo Torbarina, Ante Vukadinović, Nino Jurjević, Roko Kovač, Josip Brkić, napadači.

Trener prve momčadi: Kristijan Tuta.

Treneri mlađih uzrasta: Luka Zdrilić,Vice Klanac, Ivan Šimurina, Davor Demo.

Predsjednik: Ivica Klanac.

Tajnik: Marko Ćirak.

25. travanj 2024 14:39