StoryEditorOCM
SportNAKON PORAZA

Veljko Mršić: Ako uprava ima bilo kakvih nedoumica oko mene, nema problema, to ćemo riješiti vrlo brzo. Ali, moramo znati koji nam je bio cilj...

Piše Dražen Žura
1. studenog 2020. - 23:46

Vidno ozaren na "presicu" je nakon utakmice Zadar-Split stigao Ivica Skelin, trener Splita:

-Zaslužena pobjeda, tijekom čitave utakmice bili smo u vodstvu, kontrolirali rezultat, igrali bolje u odnosu na prošli put. U prvom redu igrali smo dobru obranu i nismo dozvolili poene iz tranzicije, sveli smo igru pet na pet i to je bilo to – zaključio je Skelin.

Na dolazak Veljka Mršića čekalo se nešto više vremena, očito je u svlačionici imao ozbiljan razgovor s igračima ....

- Zaslužena pobjeda Splita, bili su ozbiljnija, pametnija momčad. Mi smo pokazali želju, ali je bilo toliko loših odluka u obrani i napadu.Drugo poluvrijeme je izgledalo malo bolje, međutim, previše promašenih otvorenih šuteva i jednolična igra u napadu, premalo kretnji, lopta se previše držala. Nismo bili dobri – priznao je Mršić i kratko se osvrnuo na igru Onuakua istaknuvši kako će u narednom razdoblju Zadar s njime dobiti puno u reketu.

-U obrani je pokazao puno, u napadu naši bekovi još trebaju naučiti igrati s njime – primjetio je Mršić koji je na upite vezano uz činjenicu da se izgubilo dvije utakmice s klubovima koji su u sličnoj poziciji kao i Zadar, odgovorio:

- Ako uprava ima bilo kakvih nedoumica oko mene, nema problema, to ćemo riješiti vrlo brzo. Ali, moramo znati gdje smo, odnosno, koji nam je cilj u sezoni koju smo procijenili da bi trebala biti ona koju će nositi domaći igrači, Mavra, Junaković i Vuković, a tu je i 17-godišnji Brala, zaključio je Mršić.

19. travanj 2024 12:52