StoryEditorOCM
Sport3. HNL -JUG

Utakmica između Primorca i Uranije bila je puna promašenih prigoda

Piše Ivica Gjergja
14. studenog 2020. - 18:19

PRIMORAC – URANIA 0:0

BIOGRAD – Igralište Kažimir i Silvio

Sudac: Luka Liović (Krvavac) 6

Pomoćnici: Palfi i Radonić

Najbolji igrač: Stefan Lazarevski (Primorac)

Crveni karton: Marko Colić (Primorac) u 90. drugi žuti

PRIMORAC: Stojanov 7,5, Kevin 6,5 –(od 20. Vodopija), Brkić 6 (od 78. Labus-), Colić 6,5, Birkić 7, Ješe 7,5, Nakić 6 (od 54. Okechukwu -), Lazarevski 7,5, Klopp 6,5, Zelić 6(od 54. Pranić-), Jurišić 7

Predstavnik kluba: Leo Šarić 7

URANIA: Šarić - Hodžić 7, Cvitanović 6, Urlić 6, Vekić 6,5 , Katić 7 , Olujić 6,5(od 78. Novak-), Pejković 7, Brnić 7 (od 76. Vidović-), Jurendić 6, Valenti 6, Sikira 7

Trener: Dalibor Filipović 6,5

Uvijek je bilo teško s Uraniom, no ova utakmica s Primorcem je bila utakmica promašenih prigoda.

Na otvaranju susreta, u petoj minuti, domaćini su imali kazneni udarac s 11 metara. Naime, u naletu u kaznenom prostoru oboren je Kevin sudac je bio u neposrednoj blizini i pokazao na kreč. Kratak zalet Lazarevskg udarac obranio je vratar Šarić-Hodžić.

Nakon toga igrači Uranije su se probudili i preko Pejkovića i Brnića prijete, no oba puta van gola domaćina. Domaćini su ispustili očiglednu prigodu kada je Nakić sve dobro učinio na desnoj strani, fenomenalno uposlio Vodopiju na petercu, ovaj tuče prema golu, no vratar Šarić-Hodžić ulazi u blok i brani u 29. minuti. Samo minut kasnije Brkić ne pogađa prazan gol, svi su se uhvatili na domaćoj klupi za glavu ne vjerujući što se dogodilo.

Do kraja prvog dijela oba protivnika ravnopravno igraju i rezultat ostaje 0:0.

U nastavku drugog dijela gosti u 47. minuti preko brzonogog Brnića kojem se ukazala izvanredna prigoda, pokušavaju doći do pogotka, ali je vratar Stojanov odlično reagirao i obranio udarac.

Na drugoj strani Okechukwe u 76. minuti ne realizira prigodu. Seriji promašaja pridružio se i Vice Birkić koji je tukao glavom preko vratnice, a prethodno je Lazarevski pogodio vratnicu. Iako su se igrači domaćih trudili nisu imali svoj dan. Gosti zadovoljni odlaze doma.  

Ivica GJERGJA

Stavi neki detalj iz igre Primorca.

25. travanj 2024 10:26