StoryEditorOCM
SportRASKID UGOVORA

Teški dani za legendarnog Zadranina i "vatrenog" iz Rusije: Rekao je zbogom Hrvatskoj, a sada je ekspresno ostao bez kluba!

Piše SN
22. studenog 2022. - 11:36

Šime Vrsaljko više nije član Olympiakosa. Bivši desni bek Vatrenih napušta Pirej nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s klubom kojem je pristupio ljetos.

Vrsaljko je grčkom velikanu pristupio nakon odlaska iz Atletico Madrida u kojem je skupio okruglih stotinu nastupa. U Grčkoj se nije naigrao, u jesenskoj polusezoni skupio je tek devet nastupa u svim natjecanjima, ukupno je na terenu proveo 664 minute, bez upisanog pogotka ili asistencije.

Iako je imao ugovor do ljeta 2025. godine, 30-godišnji Zadranin je puno ranije završio svoju priču na jugu Europe. Tek treba vidjeti kamo će ga sad nogometni put odvesti, a nije nemoguće ni da mu i neki od klubova HNL-a ponudi mogućnost povratka u igračku formu.

Vrsaljko je u karijeri nastupao i za Lokomotivu, Dinamo, Inter Milan, Sassuolo i Genou.

Za Hrvatsku je debitirao 9. veljače 2011. godine, odigrao je 52 utakmice te je u Rusiji prije četiri godine dao velik doprinos osvajanju srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu. U kolovozu ove godine se emotivnim pismom oprostio od reprezentacije i stavio točku na i velike reprezentativne karijere - u 31. godini.

 

19. travanj 2024 18:11