StoryEditorOCM
SportNK ZADAR ŽELI BODOVE

Sutra se na Stanovima igra još jedan derbi – dolazi lider prvenstva!

Piše Ivica Gjergja
9. ožujka 2018. - 15:18
NKZ.JPG

Nogometaši Zadra iz kola u kolo igraju samo derbije. Prošlu subotu su „pali" kod Splita, iako su imali svojih prilika, no već sutra (subota) u 18. kolu na Stanove im dolazi Croatia iz Zmijevaca, pretendent za prvo mjesto koji je i sada lider na tablici, pa je i to veliki derbi. Zadranima se kao imperativ nameće pobjeda, a kada se zna da je Croatia u zaostaloj utakmici u Korčuli kod Zmaja poražena, možda će do nje doći lakše nego su očekivali.

Ipak, po informacijama iz Zmijevaca i gosti žele Stanove napustiti neporaženi.

-U Parku mladeži sa Splitom smo odigrali dobru utakmicu i nismo zaslužili poraz, obzirom na prikazanu igru i broj stvorenih prilika mislim da smo zaslužili barem bod. No, što je tu je, to smo ostavili iza sebe i odradili dobar tjedan priprema. Atmosfera u momčadi odlična s optimizmom dočekujemo dvoboj protiv Croatije, kaže Karlo Torbarina.

Kao prvog strijelca, očekuje te težak ispit?

-Sigurno neće biti lako, jer nam u goste dolazi momčad koja je u prvom dijelu sezone pokazala najviše i zasluženo je na prvom mjestu. Osim toga, nedostaju nam dva važna igrača, kapetan i lider momčadi Dragan Župan te stoper Ivan Tokić, no imamo široku klupu i oni koji budu igrali sigurno će dati sve od sebe da odrade svoj dio posla na najbolji mogući način. Najvažnije je da budemo svi kao jedan i pokažemo momčadsku igru na razini one iz prethodnih utakmica. Ako tako bude, uvjeren sam da ćemo osvojiti nova tri boda. Moramo ući u susret maksimalno agresivno i od prve minute pokazati gostima tko je gazda na Stanovima. Ovo je još jedna u nizu jako važnih utakmica za naš klub i spremni smo na veliku borbu kako bismo ostvarili naš cilj. Nadam se da će biti lijepo vrijeme i da će što više ljudi doći na Stanove. Uz podršku naše publike puno nam je lakše igrati i nadam se da ćemo zajedno izboriti tu važnu pobjedu, rekao je Karlo Torbarina.

Susret Zadar - Croatia igra se u subotu u 15 sati na Stanovima.


 


 

19. travanj 2024 13:37