StoryEditorOCM
SportFOTO XXL: OŽUJSKO BALOTE KUP VUKŠIĆ 2018.

Sudjelovalo rekordnih 37 ekipa iz Zadarske i Šibensko - kninske županije

Piše Marko Ledenko-Mane
29. svibnja 2018. - 19:29
Bivši prijatelji.JPG

Prošli vikend završen je Ožujsko balote kup Vukšić 2018. na kojem je sudjelovalo rekordnih 37 ekipa iz Zadarske i Šibensko-kninske županije. Vukšić je sedamnaest dana bio najveći centar balotaškog nadmetanja u dvije županije i Gradu Benkovcu. Caffe bar Lucky iz Vukšića pod pokroviteljstvom Ožujskog piva nakon osam „sušnih„ godina sportske pauze, vrhunski je organizirao ovaj veliki sportski događaj, koji je od velikog značaja za medijsku promociju Vukšića i Grada Benkovca.

Velike boćarske zvijezde Hrvatske nastupile su na turniru: Denis Galešić prvak Hrvatske u preciznom izbijanju, Marko Skejo prvak Hrvatske u krugu, Renato Markoč najbolji boćar Šibensko- kninske županije i Milan Mamić jedan od najboljih boćara Zadarske županije. Turnir se igrao bakelitnim balotama i po pravilima „starinskim“ načinom igranja dvije dobivene partije do šesnaest punata. U velikom finalu igrale su ekipe Bivši prijatelji i Velebit, a za treće mjesto Bila Vlaka i Galešići. Bivši prijatelji predvođeni najboljim igračem turnira Vedranom Brkljačom zasluženo su pobjedili Velebit 2:0.Galešići su također
glatko pobjedili simpatičnu ekipu Bile Vlake 2:0 jer je briljirao maestralni prvak Hrvatske u preciznom izbijanju Denis Galešić. Organizator turnira caffe bar Lucky pobrinuo se da turnir završi besprijekorno i na velikoj profesionalnoj razini. Napravljena je velika gratis roštiljada, gdje se ispeklo 70 kilograma mesa. Do ranih jutarnjih sati u glazbenom programu nastupio je duo Žana & Ivica iz Splita i na veliko iznenađenje svih nazočnih priređen je veliki vatromet.

- Ožujsko pivo dalo mi je povjerenje da po prvi put organiziram ovakav čuveni turnir Ožujsko balote kup Vukšić 2018 u našem mjestu.Velika hvala svim ekipama koji su se odazvali u ovako velikom broju i svojim sudjelovanjem su pridonijeli da turnir bude ovako kvalitetan i uspješan. Na poseban način hvala legendarnom voditelju i novinaru Marku Ledenku –Mani,koji je cijeli turnir vrhunski vodio i odlično medijski promovirao turnir i naše mjesto Vukšić- rekao je Goran Karan organizator turnira i vlasnik caffe bar Lucky.

Finale:BIVŠI PRIJATELJI-VELEBIT 2:0

BIVŠI PRIJATELJI:Vedran Brkljača, Dragan Brkljača-Brko i Josip Vrsaljko

VELEBIT:Petar Ušljebrka,Milan Mamić i Marinko Šunić

Utakmica za treće mjesto:GALEŠIĆI –BILA VLAKA 2:0

GALEŠIĆI:Denis Galešić,Joso Smolić,Zoran Galešić i Marin Smolić

BILA VLAKA: Ante Miletić-Đuka,Vlado Miletić,Ivica Klarić i Perica Nikola-Nikson

Najbolji igrač turnira: Vedran Brkljača-BIVŠI PRIJATELJI

1.mjesto:BIVŠI PRIJATELJI-3000 kuna +medalje

2.mjesto:VELEBIT-1500 kuna+ medalje

3.mjesto:GALEŠIĆI-500 kuna + medalje

4.mjesto:BILA VLAKA-gajba Ožujskog piva

25. travanj 2024 13:27