StoryEditorOCM
SportZAOSTALA KOLA

Stolni tenis HEP Superliga - muški: Donat na Slavonskoj turneji!

Piše Ivica Gjergja
7. svibnja 2021. - 21:51

Pred stolnotenisačima STK Donata iz Zadra je vikend slavonska turneja gdje će odigrati četiri susreta. Naime odigrat će zaostalo 9. kolo, gdje su trebali igrati sa Cibalijom iz Vinkovaca i Vodovodom iz Osijeka. Kako su oba ova kluba bila u izolaciji određeno je da se sa Cibalijom igra 8. svibnja (subota) u 9 sati, a s Vodovodom u 12 sati istog dana. Nakon ovih utakmica Donat putuje na noge Slavonskom brodu i odigrati će susret 10. kola u 17 sati u subotu. Dan kasnije će na gostovanje kod Požege i odigrati s tamošnjim klubom susret u 11 sati.

Zadrani su ovo vrijeme iskoristili kako bi trenirali i pripremili se za teško gostovanje te odigrati četiri susreta u kratko vrijeme nije bezazleno, pače. No što je tu je, evo što nam je kazao „prvi“ reket i kapetan Donata, Tomislav Zubčić, pred gostovanje i putošestvije Slavonijom:

- Bez obzira što će biti naporno i putovanja a i susreti nema predaje. Sve ćemo učiniti da ostvarimo dobar rezultat. Dobro i pošteno smo radili na trenizima očekujem da nam se malo od toga vrati pa da uzmemo i pobjede, kratko nam je kazao prije puta Zubčić.

Donat će na Slavonskoj turneji nastupiti u sastavu Tomislav Zubčić, Antonio Goja, Ante Ražov. Trener: Davor Karlović.

24. travanj 2024 02:14