StoryEditorOCM
SportSPORTSKA POMOĆ

SEHA Gazprom liga donirala 50 rukometnih lopta zadarskim osnovnim školama

Piše ŠC Višnjik
10. rujna 2020. - 20:19

Nakon nedavnoga uspješno održanoga spektakla, Final Forua SEHA Gazprom lige na Višnjiku, kojom je prilikom mađarski Veszprem osvojio naslov najbolje momčadi, u ŠC-u Višnjik upriličena je primopredaja vrijedne donacije zadarskim osnovnim školama.

– U ime SEHA Gazprom lige, te gospodina Siniše Ostojića, direktora toga natjecanja, uručio sam gospodinu Josi Nekiću, pročelniku gradskoga Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje, vrijednu donaciju od 50 rukometnih lopta. SEHA Gazprom liga i na taj je način dala svoj doprinos promicanju rukometne igre, te materijalno pomogla zadarske osnovne škole – kazao je Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Zbog situacije oko koronavirusa ovu donaciju nije bilo moguće obaviti izravno i pojedinačno u gradskim osnovnim školama i zato je donaciju u ime svih škola primio Joso Nekić, pročelnik UO-a za odgoj i obrazovanje.
– Ističem izvrsnu suradnju našega odjela i niza drugih odjela Grada Zadra i sa ŠC-om Višnjik i Športskom zajednicom Grada Zadra i s radošću primam ovu vrijednu donaciju za naše osnovne škole. Ove lopte svakako će biti itekako korisne u realizaciji nastavnih planova i programa i za druge aktivnosti i čim prije distribuirat ćemo ih školama da mogu odmah „u pogon“. Zahvaljujem SEHA Gazprom ligi na vrijednoj donaciji i na izvrsnoj suradnji, te se nadam novim kvalitetnim projektima u našem gradu – rekao je Joso Nekić.

Primopredaji donacije pribivala je i Snježana Jurinić, predsjednica Športske zajednice Grada Zadra.

Ukupna vrijednost doniranih lopta zadarskim osnovnim školama je pet tisuća eura.

19. travanj 2024 22:11