StoryEditorOCM
SportRENATO NOVIĆ I ANTE KUŠETA OSIGURALI TRI BODA PROTIV ZAGORE

Primorac pobijedio u Unešiću i izazvao smjenu Dragana Blatnjaka

Piše Ivica Gjergja
23. rujna 2019. - 13:06
36_primorac

U najavi utakmice iz Primorca su stizale optimistične vijesti kako će u Unešiću igrati napadački, borben nogomet i ići na pobjedu. Nakon što je u srijedu trener Jugo Dominis podnio neopozivu ostavku, igrač i kapetan Vedran Ješe pripremio je momčad za taj susret.

Prema objektivnim promatračima susreta, Primorac je tijekom cijele utakmice osim početnog dijela, bio bolja momčad, odlično su stajali na terenu, trkački, tehnički i taktički su dominirali, a proizvod toga su i dva krasna zgoditka. Mladi igrač Renato Nović zabio je zgoditak iz voleja, koji se rijetko vidi, dok je pobjedonosni drugi pogodak nakon odlične akcije zabio Ante Kušeta.

Tri boda su uhvaćena u Unešiću koji će još više podići optimizam biogradskim igračima.

-Pobjeda je donijela optimizam i nadu u bolje sutra Primorca. Zagora je dobra momčad, no u ovom susretu nisu imali nikakve šanse. Pobjedili smo, odigrali odličnu utakmicu i želimo da takve budu i sljedeće. Znalo se tko što radi, kolektiv je pobijedio, igrali smo jedan za sve svi za jednog. To ćemo i ubuduće tražiti od onih koji budu u prvih jedanaest, kratko nam je kazao sportski direktor Leo Šarić.

Primorac smijenio Blatnjaka!

Nekadašnji trener Primorca Dragan Blatnjak do subote je bio trener Zagore, no nakon poraza Blatnjak je podnio neopozivu ostavku. Sada ispada da je Primorac smijenio svog bivšeg trenera Blatnjaka.


 

20. travanj 2024 09:15