StoryEditorOCM
SportIZ EMIRATA U ZAGREB

Pred utakmice s Villarealom zagrebački Dinamo pojačao stručni stožer 43-godišnjim trenerom iz Zadra". "Ovo mi je novi izazov"!

Piše SN
26. ožujka 2021. - 18:59

Damir Krznar pojačat će svoj stručni stožer, novi pomoćni trener postaje Ferdo Milin. Mladi, 43-godišnji Zadranin, bivši je igrač Zadra i Hajduka, a kao trener radio je u Zadru, s kojim je 2012. u Maksimiru izbacio Dinamo iz Kupa.
Kasnije je bio i izbornik U-19 reprezentacije, radio baš s generacijom koja sad čini okosnicu Bišćanove momčadi na Euru U-21... Poslije je bio u Emiratima, izbornik mlađih selekcija, gdje je radio dobar posao, bio je i trener druge momčadi tamošnjeg Al Nasra...
Naravno, pandemijski planovi klubova odigrali su ulogu da se nedavno vratio u Hrvatsku, a kako ga Damir Krznar izuzetno cijeni, ne samo on, te ga je odlučio uzeti u svoj stožer, asistirat će mu uz Alena Peternaca.


Milina se zadnjih dana povezivalo i s Rudešom, bio je kandidat za Carevićeva nasljednika, međutim, na kraju je stigao poziv iz Dinama, Milin je u petak bio u Maksimiru i odmah počinje pomagati Krznaru u pripremi utakmica protiv Villarreala.

- Krznar i ja u stalnom smo kontaktu već četiri, pet godina, u svakodnevnoj smo komunikaciji, razmjenjujemo mišljenja, ideje... To je naposljetku i dovelo do ove suradnje. Njegov me poziv jako ugodno iznenadio. Za mene je ovo novi izazov, novi korak u karijeri. Dinamo je institucija, a rezultati sve govore. Nije mala stvar raditi u europskom klubu. Iznimna mi je čast biti ovdje - istaknuo je Milin.

19. travanj 2024 13:44