StoryEditorOCM
SportFUTSAL LIGA PRVAKA

Portugalski Sporting priredio svojevrsno iznenađnje, slijedi odlazak u finale protiv Barcelone koja je s 3:2 skinula Kaiirat Almaty

Piše Dražen Žura
1. svibnja 2021. - 22:49

U poluzavršnici UEFA – ine futsal Lige prvaka, portugalski Sporting priredio je svojevrsno iznenađnje, jer su mnogi ulogu favorita prenijeli na španjolski Inter koji je u konačnici morao čestitati suparnicima na pobjedi 5:2 i odlazak u finale protiv Barcelone koja je s 3:2 skinula Kaiirat Almaty.

Inače, Olako je Inter ušao u dvoboj, pa su prije nego se stiglo do druge minute, lisabonska momčad imala je vodstvo koje su Španjolci stigli. Ali nije dugo strajao mir unutar Intera, primili su drugi gol svega dvadesetak sekundi kasnije i tu je prednost Sporting sačuvao do pluvremena. 

Štoviše, gotovo na isti način kao na otvaranju utakmice, brzo su iznenadili suparnika i podigli omjer na 3:1. Momčad iz Madrida nije imala veliki izbor, pritisnuli su svim snagama prema lisabonskom vrataru, što im je donijelo ploda, smanjili su zaostatak na jedna gol. Kako to obično biva, nakon silne želje za poravnanjem dogodio se novi pogodak Sportinga kojim u mirnije uplovili u završnicu u kojoj su još jednom ostavili loptu iza leđa vratara Intera.

18. travanj 2024 22:49