StoryEditorOCM
SportKOŠARKAŠKI MASTERS VETERANA U ZADRU 

Pino Giergia ne nastupa, otkrio je zbog čega!

Piše Ivica Gjergja
30. ožujka 2017. - 23:01
pino

Pred početak natjecanja na IV Karlovačkom košarkaškom master veterana Zadar, održana je u „Krešinu domu" na Višnjiku konferencija za tisak na kojoj su govorili Zdenka Zrilić iz organizacionog odbora turnira, Tonći Jerak predsjednik i Pino Giergia jedan od sudionika. Svi oni su poželjeli ugodan boravak sudionicima turnira i zaželjeli to da se osjećaju ovdje kao doma.

 -Posebna nam je čast i zadovoljstvo organizirati ovakav turnir što nije samo sportski događaj već je od velike važnosti za razvoj turizma u gradu Zadru i Zadarskoj županiji. Pored utakmica koje će se odigravati u ova tri dana na Forumu će biti predstavljanje projekta „Koš za koš" u sklopu kojeg će Turistička zajednica pokazati što sve Zadar ima, kazala je Zdenka Zdrilić.

Tonči Jerak je kratko upoznao sa odvijanjem „programa" u dvoranama i utakmicama, dok je Pino Giergia, kazao:

-Žao mi je, vjerovao sam do danas da ću moći nastupiti, no imao sam jedan sraz, pao sam i jednostavno ne mogu sjediti, teško stojim, a kamo li igrati. Nadam se da će mi to ubrzo proći i da ću nastaviti igrati, a mojim veteranima želim puno uspjeha, kazao je Giergia.

16. travanj 2024 19:39