StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Peto kolo: U goste dolaze Splićani koji su trenutni favoriti lige s novoobnovljenim snagama, no Sonik Puntamika je spremna

Piše I.Gjergja
13. listopada 2020. - 17:33

Lijep je rezultat Sonik Puntamike napravila do sada: tri pobjede i jedan poraz, a bili su tri puta gosti čime su pobjede značajnije. U SD Jazine će u ovom kolu doći Split koji ima isti broj pobjeda i koji igra, pokazala je i ABA liga, odličnu košarku. Biti će ova utakmica derbi kola.

Po organizaciji i statusu Splitu bi trebao biti favorit, ništa mu u Jazinama neće faliti, osim gledatelja, kao i to što će doživjeti poraz. Evo što o susretu kaže trener Sonik Puntamike, Hrvoje Vlašić:

- Naše domaćinstvo protiv Splita biti će obilježeno dobrom utakmicom. Split je pobijedio u ABA ligi FMP, mislim da je krenuo u sezonu s jednim drugačijim sastavom nego što je sadašnji. Doveli su Lukovića i Mesičeka, dobili time puno na ozbiljnosti i na kvaliteti pa je to sada jedno kompletno druga momčad. Na svim pozicijama su dobro posloženi, dosta su kompaktni, mogu prijetiti s vanjskih pozicija, a vjerujem da su i sad u boljoj formi. Nastupila je velika promjena s dovođenjem navedene dvojice igrača, a to su dokazali i protiv FMP-a. Nas očekuje jedna teška utakmica. Moramo biti u balansu što se tiče skokova, no igramo doma rasterećen, pa nema nikakvog imperativa. Tražit ću od momčadi da daju svoj maksimum, baš kao što su radili i na svi utakmicama do sad, a kako smo u dobrom ritmu, vjeujem da ćemo biti na razini. Dat ćemo sve od sebe i na ovoj tekmi sa Splitom pa ćemo nakon utakmice vidjeti kako stojimo -  kazao je pred susret trener Vlašić.

Susret Sonik Puntamika–Split igra se u Jazinama sutra (srijeda) u 19 sati.

25. travanj 2024 16:45