StoryEditorOCM
SportIZ IZOLACIJE

Oglasio se Ivan Perišić: Hvala svima, dobro sam, tko zna možda ipak još zaigram na ovom turniru!

Piše PSD
27. lipnja 2021. - 20:42

Ivan Perišić neće sutra moći pomoći Vatrenima u najvećoj utakmici EURA, u tom velikom okršaju osmine finala protiv Španjolske. Golem je to hendikep za Zlatka Dalića koji je u subotu navečer saznao da upravo igrač kojega je posebno istaknuo i pohvalio nakon Škotske, mora u desetodnevnu izolaciju zbog pozitivnog testa na koronavirus. 

Međutim, Perišić se danas po prvi put oglasio iz izolacije i poslao poruku nade. U izolaciji mora ostati najmanje desetak dana, to znači da bi Hrvatska morala otići sve do finala, da bi Perija opet zaigrao na ovom turniru.

"Kao što svi vjerojatno znate, bio sam pozitivan na Covid-19. Hvala vam svima na porukama podrške. Danas se osjećam bolje, ali sam jako tužan jer neću sutra moći pomoći Hrvatskoj i nadam se, u nastavku turnira. Uvjeren sam da će dečki odigrati veliku utakmicu, uz podršku naših nevjerojatnih navijača. I tko zna, možda na kraju ipak zaigram na ovom turnir", napisao je Perišić i dobio veliki broj novih poruka podrške.

'Perišić ima blage simptome, a nemoguće je otkriti gdje se zarazio', kazao je danas glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, dodavši kako se Vatreni nisu obvezni prije utakmice sa Španjolskom dodatno testirati.

"Ivan se osjeća dobro, ima blage simptom. Jučer je imao bolove u leđima zbog čega smo ga odmah izolirali i prije nego što su stigli rezultati testa," kazao je glasnogovornik HNS-a i naglasio kako će krilni igrač Intera sada proveti 10 dana u samoizolaciji, a zbog zaštite podataka nije mogao otkriti je li se cijepio.

25. travanj 2024 22:48