StoryEditorOCM
SportOSVRT TREĆE LIGE

Oba županijska predstavnika pogodila u „sridu“!

Piše I. Gjergja
1. studenog 2020. - 12:38

Nije bilo radovanja gledatelja jer ih nije ni bilo na utakmicama u Posedarju i Biogradu, nakon što su njihovi ljubimci igrači „Viteza“ i Primorca pobijedili u ovom kolu. No, radovali su se igrači, struka i uprave. Igrači jednog i drugog sastava svojski su se trudili na utakmicama i zasluženo odnijeli kompletan plijen koji će im za daljnje natjecanje osigurati malo više mira. Ojačali su svoj bodovni saldo, no raduje dobra igra oba predstavnika županije u ovoj ligi.

Pa krenimo redom. U Biograd je došla u goste izvrsno posložena momčad Uskoka iz Klisa. Oni su u prošlom kolu Zagoru doslovno „nakantali“ i podarili  im četvorku. U Biogradu je Uskok igrao dosta povučeno, no brzim kontrama su znali dobro zapapriti domaćinu. Iako su domaćini poveli ubrzo su gosti u tri poteza poravnali na 1:1. Božinović je bio taj koji je izjednačio te otvorio dobar fajt, kojega je držao Primorac tijekom cijelog susreta. Primorčev kapetan Vedran Ješe bio je nositelj igre, bilo ga je svugdje, u napadu u obrani. Na njemu je i napravljen kazneni udarac za 11 metara, a izveo ga je Stefan Lazarevski za veliku pobjedu protivnika. Prema prikazanom, Primorac se diže, a vidjet će se u idućim kolima koliko je i dokle.

-Teška i tvrda utakmica, protivnik izuzetno kvalitetan, satkan od odličnih igrača. Igraju napadački nogomet. Mi smo krenuli odlično, stvorili dvi-tri poluprigode i poveli, no, odmah ubrzo smo primili zgoditak koji nas je poremetio. Naš kapetan Vedran Ješe odigrao je kapetanski, bio je najbolji i povukao momčad, a imali smo i nesreću ozlijedili su nam se Vodopija i Okochukwu. Zaslužena naša pobjeda, kazao je sportski direktor Leo Šarić, koji je vodio Primorac.   

U samoj najavi susreta Viteza sa Zmajem (B), kapetan Luka Klanac je kazao kako će svi igrači na utakmici dati će svoj maksimum. Tako je i bilo: pala je dvica, a oba zgoditka su postignuta su nakon lijepih akcija. Posedarce je u vodstvo doveo Karlo Torbarina u 7. minuti utakmice, završnicu je Vedran Smokrović zaključio zgoditkom u 79. minuti utakmice. Igrači trenera Kristijana Tute na najbolji mogući način su se iskupili za prošli poraz, na svoj su konto upisali važne bode. Domaćin je tijekom cijelog susreta bio bolja momčad i posve zasluženo su na kraju Posedarci travnjak napustili slaveći pobjedu, pobjedničkom pjesmom u svlačionici.

-Bili smo u svemu bolji od našeg današnjeg protivnika, kazao je kratko Anđelo Paleka igrač HV Posedraja.

19. travanj 2024 23:16