StoryEditorOCM
SportSRĐAN HELBICH:

"Nismo imali puno vremena za trening. Nastojat ćemo napraviti neke korekcije u našoj igri i pokušati pobijediti..."

Piše D.Žura
21. listopada 2021. - 15:16

Zadar je nakon četiri odigrane utakmice u Admiral BET košarkaškoj ABA ligi i dalje bez pobjede, ali i prvog trenera jer je klupska uprava donijela odluku o smjeni Ivana Perinčića

O njegovom nasljedniku još nema ništa konkretno, istina, Nadzorni odbor je imao na stolu tri imena, Petra Mijovića, Gašpera Okorna i Vladimira Anzulović. Izbor je pao na Mijovića, međutim, iz obiteljskih razloga napravljen je kratki odmor od nekoliko dana za posljednje detalje u ugovoru.

U međuvremenu, Zadar ispred sebe ima utakmicu 5. kola u kojem će ugostiti momčad Borca iz Čačka iza koje stoje dvije pobjede.

U utorak je Zadrane s klupe vodio Srđan Helbich i upisao pobjedu protiv Vrijednosnica Osijek u HT Premijer Ligi. Njemu je ponovno povjerena ista uloga, ovoga puta u ogledu sa znatno snažnijim suparnikom.

- Nismo imali puno vremena za trening, danas ćemo odraditi trening i pripremiti se za sutrašnju utakmicu. Borac je jedna odlično posložena ekipa, imaju odlične šutere i igraju lijepu, ali jednostavnu košarku. Pokušat ćemo naći neke njihove slabe strane i napraviti neke korekcije u našoj igri da sutra na terenu pokažemo nekakav napredak i da pokušamo pobijediti - kratko će Helbich.

Utakmica se igra u petak na večer s početkom u 20 sati uz izravan TV prijenos na programu Arenasport 2.

18. travanj 2024 17:52