StoryEditorOCM
SportŽENSKI NOGOMET

Nakon susreta Donat - Osijek 0:3, trener Perković: Čestitam curama na dobrom izdanju, znamo što predstavljaju Osječanke u hrvatskom ženskom nogometu

Piše Ivica Gjergja
19. travnja 2021. - 11:34

Igračice ŽNK Donata izvrsno su se nosile i igrale pola sata sa favoritkinjama za osvajanje prvog mjesta u ligi igračicama Osijeka.

Bilo je tu nekoliko prigoda, lijepih proigravanja, igrale su u polju divno za oko, no efikasnost nije bilo. Samo da spomenemo nekoliko prigoda koje su imale domaće igračice u 9. pa 11. i 13. minuti.

Prvi opasni napad gošće su izvele u 30. minuti kada Lojna iz solo akcije tuče na gol, a vratarica Adamović otklanja opasnost. Samo šest minuta kasnije ne propuštaju Osječanke prigodu te zabijaju zgoditak, egzekutor je Izabela Lojna za 0:1. Tri minuta kasnije, kada su Donatovke „pale“, Bulut zabija drugi zgoditak za kraj prvog dijela susreta.

U drugom dijelu susreta gošće su još jedan zgoditak postigle preko kapetanice Lojne za konačnu pobjedu. Evo što nam je nakon susreta kazao trener Donata Jure Perković:

- Čestitke mojim curama na odlično odigranoj utakmici. Znamo što predstavlja Osijek u hrvatskom ženskom nogometu i samim tim možemo biti zadovoljni odigranom utakmicom. Osijek je svoje šanse iskoristio, a mi nažalost svoje nismo. Pred nama je još šest utakmica u ligi za opstanak kroz koje priliku želimo dati našim mlađim igračicama. Još jednom čestitam mojoj ekipi na dobroj igri, kazao je Perković.

Podsjetimo da je ŽNK Donat trenutno peti na ljestvici sa 18 osvojenih bodova.

19. travanj 2024 11:14