StoryEditorOCM
SportABA LIGA

Nakon što je prošlu utakmicu trener Jusup poštedio Božića, Zadrani će na gostovanju u Čačku biti kompletni!

Piše Ivica GJERGJA
22. listopada 2022. - 13:37

U dalmatinskom derbiju Zadar je u HT Premijer ligi u maloj dvorani Gripe, uz podršku navijačke skupine Tornado, ostvario pobjedu nad Splitom. Zadrani su odigrali odličnih 40 minuta, a ova pobjeda je veća kada se zna da u sastavu nije bilo najboljeg igrača Luke Božića koji je imao ozljedu stopala.

Također, pobjeda je dobar temelj pred gostovanje u Čačku, a svi se pitaju je li trener Zadra kalkurirao i pred nedjeljnu utakmicu 4. kola ABA lige kod Borca ostavio Božića na "poštedi" što se nije pokazalo kao hendikep. Dapače, pobjeda je bila čista kao suza.

- Nisam koristio Luku Božića jer ima sitnu povredu na stopalu pa nisam htio da to eskalira pred utakmicu protiv Borca. Bilo je preriskantno. U dogovoru sa svojim stručnim stožerom odlučio sam ga poštedjeti ovu utakmicu. Zahvalio bi i našim navijačima koji su nas došli bodriti u Split. Zaista nam puno znače. Što se tiče gostovanja u Čačku u ABA ligi vjerujem da ćemo odigrati najbolje što možemo, na raspolaganju će nam biti i Božić i bit ćemo kompletni tako da ćemo moći odraditi susret na najboilji način, rekao je trener Danijel Jusup pred gostovanje u Čačku.

 

24. travanj 2024 15:59